NL EN FR DK

Klimaatplafonds

De hoogste standaard in goed geklimatiseerde ruimtes.

Bent u op zoek naar comfortabel binnenklimaat voor uw kantoor, zorginstelling, school of woonhuis? Dan biedt een klimaatplafond u alle mogelijkheden om dit te realiseren. Een klimaatplafond is een koelplafond gecombineerd met een verwarmingsplafond waarbij de energie uitwisseling plaatsvindt op basis van straling. Door het klimaatsysteem stroomt water (warm/koud) hetgeen als zeer comfortabel wordt ervaren. Dit in tegenstelling tot convectieve systemen waarbij energie overdracht plaatsvindt door middel van lucht met bijbehorende nadelen zoals tocht.  

Metalen klimaatplafonds

Een scala aan toepassingsmogelijkheden

Veel bedrijven en kantoren ontwikkelen een nieuwe en eigentijdse werkstijl, die gekenmerkt wordt door flexibiliteit en efficiëntie. De metalen klimaatplafonds van Inteco spelen hierop in en bieden ongekende keuzevrijheid en verrassende toepassingsmogelijkheden.

bekijk metalen klimaatplafonds

Strekmetalen klimaatplafonds

Ongekende ontwerp mogelijkheden

De strekmetalen klimaatplafonds van Inteco zijn uniek in de markt. Het product is dusdanig flexibel te vormen dat het ontwerp van de architect het vertrekpunt kan zijn. Dat ook de capaciteit van de producten met strekmetaal extreem te noemen is, maakt dit product er een van topklasse.

bekijk strekmetalen klimaatplafonds

Klimaatplafond eilanden

Een andere beleving van de ruimte

Doordat slechts een gedeelte van het bouwkundige plafond bedekt is met een klimaatplafond zal de ruimte 'hoger' ogen. Daarnaast kan de ruimte een 'Industriële' uitstraling krijgen doordat de bouwkundige onderdelen gewoon in het zicht kunnen blijven.

bekijk klimaatplafond eilanden

Stucwerk klimaatplafonds

Stijlvolle eenvoud

De klimaatplafonds bieden ongekende mogelijkheden en keuze in stijl, uiterlijk, formaat, functie en prestaties.

bekijk stucwerk klimaatplafonds

Wij denken graag met u mee over een passende oplossing

Marieke Maas
Marieke Maas Verkoop en marketing Sales Engineer +31(0)6 104 743 89 Meer weten over Marieke
Toine Vermeulen
Toine Vermeulen Verkoop en marketing Sales Manager +31(0)6 533 508 23 Meer weten over Toine