NL EN FR DA

Onze organisatie

Wij houden graag alles in eigen beheer om optimale flexibilteit en creativiteit te kunnen bieden aan onze klanten.

Het Inteco hoofdkantoor is gevestigd in Boxtel. Naast onze verkoop-, projectmanagement en enigneeringsafdeling is hier ook een eigen productie faciliteit, R&D afdeling, testruimte en mock up afdeling aanwezig. De Inteco adviseurs heten u van harte welkom voor een rondleiding!

Maximale flexibiliteit door eigen productie faciliteit.

In 1998 zijn we gestart met een eigen productiefaciliteit. Het doel hiervan is om maximale flexibiliteit te hebben en creativiteit te bieden aan onze klanten. Dat lukt alleen als je daar als organisatie volledige grip op hebt. Voor specialistische onderdelen, zoals de metalen platen, hebben we vaste leveranciers die gewend zijn aan de Lean werkwijze van Inteco. Op het resultaat zijn we trots: een effectieve en efficiënte productiestroom met zo min mogelijk transportbewegingen die onze opdrachtgevers tijdswinst, flexibiliteit en creativiteit levert.

Een effectief ontwikkelingsproces door eigen testruimte en mock-up afdeling.

Naast de eigen productiefaciliteit beheren we ook een eigen testruimte en mock-up afdeling. De testruimte is gebouwd volgens de geldende normen in de markt en we kunnen hierin zelfs situaties nabootsen zoals bijvoorbeeld weersinvloeden. Zodra de R&D afdeling een nieuwe toepassing heeft ontwikkeld, wordt deze geproduceerd in de fabriek. Vervolgens kan deze in de testruimte beoordeeld worden op functionaliteit en als mock-up op de esthetische kwaliteit. Pas als we een goed werkende toepassing hebben, laten we het product testen bij een officieel instituut zoals bijvoorbeeld Peutz BV in Nederland of HLK in Duitsland want: Inteco staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar niet alleen de Inteco productinnovaties kunnen we beoordelen in de testruimte. Bepaalde maatwerkprojecten van opdrachtgevers lenen zich uitstekend om als test uit te werken. Door middel van een duelsessie bekijken we samen met de opdrachtgever het ontwerp en kunnen daaropvolgend eventuele aanpassingen verrichten. Helder en effectief.

One piece flow volgens Lean werkwijze.

Sinds 2015 zijn we ook in de fabriek gestart met het toepassen van Lean-methodieken. Bewust kijken naar de processen en verbeteringen doorvoeren om onze klantwaarde te verhogen. We werken volgens het one-piece-flow principe waardoor we geen complete projecten produceren, maar afgekaderde eenheden zoals bijvoorbeeld een ruimte, een verdieping of een bouwlaag. Precies zoals onze opdrachtgevers dit wensen; snelle doorlooptijden, geen onnodige opslagkosten en ruimte voor onvoorziene bouwcomplicaties. Bekijk bijvoorbeeld eens dit nieuwsitem over onze Lean recordpoging.  Bent u benieuwd naar onze productiefaciliteit of testruimte en wilt u deze eens vrijblijvend bekijken? De adviseurs van Inteco staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding!