NL EN FR DK

Welkom bij Inteco

Hoofdkantoor Boxtel

Wij nodigen u van harte uit op ons hoofdkantoor in Boxtel. Naast onze verkoop-, projectuitvoering, R&D en engineeringsafdeling is hier ook onze eigen fabriek gevestigd. Onderdeel hiervan is de eigen testruimte en mock-up afdeling. U bent van harte welkom en de adviseurs van Inteco geven u graag een rondleiding!

Inteco levert klimaatoplossingen met een onderscheidend vermogen.

We maken daarbij gebruik van klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. De klimaatbeleving van Inteco past bij de comfortbehoeften van de mens, het esthetisch oog van een ontwerper en de technische eisen van een gebouw. Door eigen R&D, engineering, productie en assemblage zijn we in staat om elk project als maatwerk uit te voeren. Ons credo is niet voor niets: ‘Comfort without compromise’. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Boxtel, maar wij zijn ook internationaal actief in onder andere Luxemburg, België en Denemarken. Onze vooruitstrevende dienstenverlening, kwaliteitsgarantie en onze constante klantfocus maken van Inteco een partner waarop klanten vertrouwen. Dát is het onderscheidende vermogen van Inteco.

leer ons beter kennen

Onze medewerkers

Onze medewerkers… de drijvende krachten achter al onze mooie projecten. Met ieder zijn of haar eigen vakkennis en specialiteiten. Maar met allemaal één verbindende factor: de passie die ze hebben voor Inteco en de projecten die wij realiseren. Op deze pagina ziet u al enkele gezichten maar kijk rustig even verder en maak kennis met het hele Inteco team!

bekijk ons team

Comfort without Compromise

Het leveren van een goed en onderscheidend product is één. Maar een vlotte en probleemloze doorloop van het project en het pro-actief meedenken op aanverwante expertises is zeker zo belangrijk. Het Inteco team gaat voor 'Comfort without Compromise'. Met opgeteld ruim 230 jaar ervaring binnen de afdeling projectmanagement van Inteco, kunt u met een gerust hart uw project uit handen geven.

lees meer over onze werkwijze

Eigen productie faciliteit, R&D afdeling, testruimte en mock-up afdeling.

In 1998 zijn we gestart met een eigen productiefaciliteit. Het doel hiervan is om maximale flexibiliteit te hebben en creativiteit te bieden aan onze klanten. Dat lukt alleen als je daar als organisatie volledige grip op hebt. Voor specialistische onderdelen, zoals de metalen platen, hebben we vaste leveranciers die gewend zijn aan de Lean werkwijze van Inteco. Op het resultaat zijn we trots: een effectieve en efficiënte productiestroom met zo min mogelijk transportbewegingen die onze opdrachtgevers tijdswinst, flexibiliteit en creativiteit levert.

lees meer over onze productie faciliteit

Lean werkwijze

Inteco traint en ontwikkelt zichzelf al enkele jaren op het gebied van Lean, verbetertrajecten en veranderprocessen. Op deze pagina vertellen we u meer over de tools die wij inzetten om als team te verbeteren zodat we u als klant of relatie een optimale Inteco ervaring bieden.

lees meer over onze lean werkwijze

Onze expertises

Het Inteco team heeft inmiddels honderden projecten uitgevoerd die onze maatwerk zorg en toewijding hebben gekregen. Dit doen we vanuit expertisegebieden. We delen graag onze kennis met u op onze kennisbank. 

ga naar onze kennisbank

Laatste nieuws: Over Inteco