NL EN FR DA

Design

De plafondconcepten van Inteco zetten de architectuur in de spotlights.

Het esthetisch ontwerp is hét vertrekpunt bij de realisatie van een gebouwconcept. Het geeft de visie van de architect weer en geeft een beeld van het resultaat.

De esthetische of authentieke kenmerken van een gebouw versterken

Het esthetisch ontwerp is hét vertrekpunt bij de realisatie van een gebouwconcept. Niet alleen omdat het de visie weergeeft van de architect, maar ook omdat het de opdrachtgever een beeld geeft van het resultaat. Echter, er zijn expertises die nauw dienen te integreren met het gekozen esthetisch ontwerp. Denk hierbij aan duurzaamheid of de installatietechniek. Inteco wordt betrokken om creatief en innovatief mee te denken over een plafondconcept dat alle partijen tevreden stemt. We ontwikkelen concepten die de esthetische of authentieke kenmerken van een gebouw versterken en toch de comfort- en rendement voordelen opleveren van een klimaatplafond. Nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing? Wij gaan de uitdaging graag aan!

De maatvoering van het plafond, en van alle componenten die daarvan deel uitmaken, wordt volledig afgestemd op het gebouwconcept.

Inteco heeft vakmensen in dienst met ruime ervaring in de metalen plafond industrie waardoor zij per project kunnen innoveren op het gebied van producttoepassing, materiaal, techniek en design. Zij doen dit vanuit de visie dat de architectuur leidend is en niet de plafondoplossing. De maatvoering van het plafond, en van alle componenten die daarvan deel uitmaken, wordt volledig afgestemd op het gebouwconcept. Dit vraagt om expertise, maatwerk en een hoge mate van creativiteit. Ons credo is niet voor niets: ‘Comfort without Compromise’.

Laat u inspireren door het onderscheidende vermogen van Inteco!

Om u een idee te geven van de mogelijkheden van onze toepassingen en het creatieve vermogen van het Inteco team, geven wij u graag een aantal voorbeelden. Ter inspiratie zodat u ze kunt visualiseren voor uw eigen project. Voor meer informatie neemt u gerust contact op met onze adviseurs.

Haal inspiratie uit het Inteco klimaatplafond inspiratieboek


Klik hier om het boek direct te openen.

Wij staan altijd open voor nieuwe design uitdagingen. We denken, We doen, We durven!

Toine Vermeulen
Toine Vermeulen Verkoop en marketing Tendermanager +31(0)6 533 508 23 Meer weten over Toine