NL EN FR DA

Maatwerk

We streven naar optimale comfortbeleving en doen hierin geen concessies.

'Comfort without Compromise'. Onze maatwerk benadering gaat verder dan alleen ons eigen werkveld. We zorgen dat het maatwerk project perfect aansluit op aanverwante disciplines zoals luchtregeling, verlichting of binnenhuisarchitectuur.

De maatwerkvisie van Inteco: Comfort without Compromise

Al meer dan 20 jaar is het credo van Inteco ‘Comfort without Compromise’. We bieden een complete comfortbeleving en doen hierin geen concessies. Binnen onze project gestuurde aanpak is de fase waarin we de klantwensen in kaart brengen essentieel. Ons doel is niet alleen het leveren van een klimaatplafond, maar het zorgdragen voor een complete plafondintegratie in het gebouwconcept. Het is voor ons eerder regel dan uitzondering om verder te kijken dan ons eigen vakgebied. Hierin ligt het onderscheidende vermogen van Inteco. Wij kijken dus niet alleen naar het klimaatplafond, maar denken ook met u mee op aanverwante expertises zoals bijvoorbeeld luchtregeling, verlichting of binnenhuis architectuur. Wij gaan voor een comfortabel binnenklimaat.

Wat wil de klant en wat kan er in een pand

Het faciliteren van een optimale comfortbeleving zit bij Inteco niet alleen in de tastbare materialen en functionaliteiten, maar ook in onze expertises en vakkundig projectmanagement. We denken gedurende het gehele project met u mee en onze werkwijze is erop gericht u te ontzorgen. Op het gebied van esthetiek is een praktisch voorbeeld van onze pro activiteit het doorrekenen van een plafond zodat er geen (afwijkende) smallere stroken zichtbaar zijn. Of denk aan bandrasters die precies in het midden van twee kozijnen vallen. Aandachtspunten die voor Inteco vanzelfsprekend zijn en bijdragen aan een optimale integratie van het plafond in de ruimte. Voor meer voorbeelden en inspiratie verwijzen we u graag naar onze projecten pagina.

Het maatwerk is teken technisch tot in de puntjes verzorgd

In het maatwerk zitten vaak de onderscheidende details van een project. We vinden het dan ook erg belangrijk om naast de hydraulische berekeningen ook de maatwerkdetails teken technisch voor u uit te werken. Binnen het tekenwerk beperken we ons vervolgens niet tot alleen tot het plafond. Zoals gezegd kijken we hierbij ook naar aanverwante disciplines en hoe deze samen integreren in het plafondconcept. Indien nodig, zullen we knelpunten signaleren en verbetervoorstellen aandragen.

Iedere werkplek behandelen we alsof we er zelf dagelijks moeten werken.

Hoe gaat een maatwerk traject te werk bij Inteco? Vanuit een klantwens of maatwerkvraagstuk stellen we een multidisciplinair team samen. Zij brainstormen samen met de R&D afdeling over de mogelijke oplossingen. In onze eigen productie faciliteit kunnen we de oplossing direct als prototype produceren en plaatsen in de mock-up ruimte. Vervolgens nodigen we u als opdrachtgever uit om de oplossing te beoordelen op esthetische wensen en voeren we verbeterpunten door. Indien noodzakelijk testen we de toepassing in de eigen testruimte van Inteco op randvoorwaarden zoals bijvoorbeeld vermogen en diffusiedichtheid. Het gehele traject biedt u als klant extra zekerheid over de kwaliteit en esthetiek van uw maatwerkproject.

Wij werken Lean!

Wij werken Lean! Door onze Lean werkwijze zijn we er door de jaren heen in geslaagd om ook de maatwerktrajecten te standaardiseren in zowel productie als projectmanagement. In onze productie faciliteit werken we volgens het one-piece-flow principe waardoor we geen complete projecten produceren, maar afgekaderde eenheden zoals bijvoorbeeld één verdieping. Het resultaat: snelle doorlooptijden, geen onnodige opslagkosten en ruimte voor onvoorziene bouwcomplicaties. Kortom: wij hebben letterlijk en figuurlijk het vermogen om uw maatwerk traject tot in de puntjes te verzorgen! Bekijk onze projecten en lees welke uitdagingen we op het gebied van maatwerk aangaan.

Wij staan altijd open voor maatwerk uitdagingen. We denken, We doen, We durven!

Toine Vermeulen
Toine Vermeulen Verkoop en marketing Tendermanager +31(0)6 533 508 23 Meer weten over Toine