NL EN FR DK

Downloads

Hieronder treft u diverse documenten aan die u kunt downloaden. 
Wilt u automatisch de vernieuwde versie van onderstaande documenten ontvangen? Stuur dan een mail naar: info@inteco.nl onder vermelding van de desbetreffende documenten.  

Certificaten

 

Verklaring van uitgifte, kwaliteit- en milieubeleid

Wilt u onze verklaring van uitgifte, kwaliteit- en/of milieubeleid ontvangen? Stuurt u dan een mail naar m.vanantwerpen@inteco.nl , onder vermelding van het desbetreffende document dat u wilt ontvangen, en dan sturen wij u deze zo spoedig mogelijk toe.

Lidmaatschap Dutch Green Building Council

Sinds september 2016 is Inteco lid van het DGBC, Dutch Green Building Council. DGBC is een stichting en onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie die zich inzet om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Hiermee wil DGBC een belangrijke rol spelen in de transitie naar een circulaire economie waarin het prettig en gezond wonen, werken en leven is. Inteco ondersteunt deze filosofie en is ervan overtuigd dat klimaatplafonds een absolute meerwaarde kunnen verkondigen in het verduurzamen van bouwwerken. Door grondig onderzoek, intensieve productontwikkeling en betrokken projectontwerp én projectbegeleiding kan nog veel bereikt worden op het gebied van energiebesparing, milieubelasting en duurzaamheid. Wij doen mee! U ook?