NL EN FR DA

Kennisbank - FAQ / Service /Artikelen / Downloads

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen

Welkom op de kennisbank van Inteco. Hier verzamelen we klantvragen en geven we antwoorden. Zo kunt u terecht op ons FAQ pagina, kunt u een vraag stellen op de servicepagina, documenten downloaden of achtergrond artikelen lezen.

Heeft u ook een vraag voor het Inteco team? Deel het met ons via mail of telefoon en we zoeken het voor u uit!

FAQ - veelgestelde vragen

Het Inteco team heeft de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Wij hopen dat uw vraag hiertussen zit. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met ons via de chat, mail of telefoon. We staan voor u klaar!

naar de veelgestelde vragen

Artikelen - vergroot uw kennis

In deze rubriek gaan we dieper in op de materie rondom een klantvraag. Het Inteco team bezit veel inhoudelijke kennis binnen het vakgebied en deze willen we graag met u delen.

naar de artikelen

Downloads

Hier treft u diverse documenten aan die u kunt downloaden. Denk hierbij aan onze WKA gegevens of ISO certificaten. Wilt u automatisch de vernieuwde versie van betreffende documenten ontvangen? Stuur dan een mail naar: info@inteco.nl onder vermelding van de desbetreffende documenten.

naar de downloads

Service - wij staan voor u klaar

Bij Inteco hechten we veel waarde aan het leveren van een goede service en het tevreden houden van onze klanten. Toch kan het voorkomen dat er iets is misgegaan. Heeft u een klacht, opmerking, tip of vraag? Wij helpen u graag!

naar de servicepagina