NL EN FR DA

KSO - renovaties en verbouwingen

Kleine projecten, renovaties, service en onderhoud

Realiseer je verbouwing met Inteco klimaatplafonds, neem nu contact met ons op! 

Kleine Projecten

Een aangenaam binnenklimaat voor iedereen

Kleine projecten

Ben je bezig met een nieuw pand en heb je behoefte aan een uitstekend binnenklimaat? Maar beschik je niet over een megapand van 10.000 vierkante meter? Dan zit je bij Inteco nog steeds op de juiste plek! Comfort without compromise, dat is wat we bij Inteco nastreven!

Iedereen moet kunnen genieten van een uitstekend binnenklimaat

De voordelen van een optimaal binnenklimaat zouden voor iedereen beschikbaar moeten zijn, daarom besteden wij bij Inteco ook graag aandacht aan kleinere projecten. Ga je een ruimte verbouwen en wil je het klimaat verbeteren? Geen probleem, dan komen wij graag een aantal vierkante meter klimaatplafond installeren!

Klimaatplafonds in jouw ruimte of gebouw?

Dus wil jij een optimaal binnenklimaat voor een ruimte of verdieping, maar gaat het niet om een megaproject? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij wat er voor jou mogelijk is!

bekijk kleine projecten

Renovaties

Een aangenaam binnenklimaat voor iedereen

Waarom zou ik renoveren?  

Zit je momenteel in een verouderd pand wat je wil verduurzamen? Of zit je in een pand waar je niet lekker kan werken maar je weet niet zo goed waarom? Dan is de kans groot dat er iets met jou binnenklimaat aan de hand is. Bij Inteco ben je nu aan het juiste adres om hier iets aan te doen!

Renoveren met Inteco

Inteco helpt graag met het verduurzamen van jouw gebouw, niet alleen doen we dit in de nieuwbouw maar ook bestaande panden pakken wij graag aan. Door de jaren heen hebben we niet alleen onze klimaatplafonds geïntrigeerd in de gebouwen van onder andere, ASML, de Rabobank en de overheid, maar ook in de bestaande gebouwen van de Telegraaf en Maincord Amsterdam.

Een renovatie of verbouwing stelt jou in staat om het oude pracht te behouden maar tegelijkertijd te verduurzamen. Voor vele bedrijven is het daarnaast een stuk voordeliger om, in een tijd waar nieuwbouw erg prijzig is, het pand te verduurzamen om op die manier de klimaat doelen te behalen.

Een renovatie of verbouwing helpt jou dus je klimaatdoelen te behalen en verhoogt de productiviteit van jouw medewerkers omdat er gewerkt wordt in een optimaal binnenklimaat. Dat noemen wij bij Inteco; Comfort without compromise!

bekijk renovaties

Service en Onderhoud

Samen zorgen we voor het behouden van optimaal comfort

Waarom onderhoud soms nodig is.

Bij Inteco garanderen we comfort zonder compromissen. Dat betekent ook dat onze klimaatplafonds onderhoudsvrij zijn. Toch kan het voorkomen dat de klimaatplafonds niet optimaal functioneren door externe omstandigheden. Mocht dit het geval zijn, dan kan Inteco jou helpen! Want wie kan de klimaatplafonds van Inteco beter in ere herstellen dan Inteco zelf? Weet je niet zeker of de klimaatplafonds van Inteco zijn? Dan komen wij alsnog graag kijken wat we voor je kunnen betekenen.

De juiste expertise op de juiste plek.

Om jou altijd van de juiste expertise te kunnen voorzien, heeft Inteco zijn eigen monteurs in dienst. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat er voor elk probleem een oplossing te vinden is. Twijfel dus niet en probeer het probleem niet zelf op te lossen, maar neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat een van onze monteurs het probleem zo snel mogelijk oplost! Je kunt ons bereiken via kso_loket@inteco.com of via een van de onderstaande collega's.

 

bekijk service en onderhoud

Wij denken graag met u mee over een passende oplossing

Carl Driessen
Carl Driessen Uitvoering en engineering BIM Engineer +31(0)6 528 685 94 Meer weten over Carl
Joran Merkx
Joran Merkx Project Manager +31(0)6 528 685 95 Meer weten over Joran
Ludwig Swaagman
Ludwig Swaagman Project Manager +31 (0)6 83126394 Meer weten over Ludwig
Roos van der Meijden
Roos van der Meijden Projectbegeleider +31 (6) 15201780 Meer weten over Roos