NL EN FR DA

AdeRo Stuc

Kunststof diffusie-open klimaatsysteem voor stucplafonds
 

Bent u op zoek naar het comfort van een klimaatplafond en de uitstraling van een glad gestuct plafond dan heeft u met het AdeRo stucplafond een systeem dat beide eigenschappen optimaal combineert. Het kunststof klimaatelement wordt op een ondergrondplaat geschroefd waarna er een laag stucwerk over de leidingen wordt aangebracht. De ruimte krijgt een hiermee een neutrale uitstraling maar is voorzien van een optimaal koel- en verwarmingsysteem. De stralingswarmte zorgt ervoor dat de gehele ruimte gelijkmatig gekoeld of verwarmd wordt. Geruisloos en zonder luchtstroming.

Het klimaatelement bestaat uit een polypropyleen (kunststof) capillair klimaatmat. Door de kleine steekafstand tussen de capillair leidingen ontstaat een gelijkmatige temperatuurspreiding. Over deze matten wordt het stucwerk aangebracht.

Wilt u het AdeRo Stuc systeem vergelijken met onze overige klimaatsystemen?

Vergelijkingsoverzicht klimaatplafonds

 

 

Wilt u een bestektekst op maat ontvangen van het AdeRo Stuc klimaatplafond?
Klik dan op onderstaande knop en stuur een e-mail naar onze adviseurs o.v.v. 'bestektekst AdeRo Stuc'. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gewenste informatie voorzien.

vraag een bestektekst aan voor dit klimaatplafond

 

Opbouw

 

Opbouw klimaatplafond

  • Gipskartonplaat dikte 12,5 mm, levering en montage door derden.
  • Isolatielaag boven op de gipskartonplaten, levering en aanbrengen door derden.
  • De AdeRo kunststof klimaatmat gemonteerd met dubbelzijdige montagetape tegen hierboven genoemde gipskartonplaat, levering en montage Inteco.
  • Voorlijmen met Knauf “Beto contact 90”, levering en aanbrengen door derden.
  • Spuitwerk, dikte circa 14 mm, Knauf Machineputz MP75, levering en aanbrengen door derden.


Klimaatmatten

Klimaatmat vervaardigd uit polypropyleen, bestaande uit twee verzamelbuizen met een inwendige diameter van 16 mm, en een wanddikte van 2 mm. Op de verzamelbuizen zijn capillaire buisjes aangebracht eveneens uit polypropyleen met een inwendige diameter van 2,3 mm en een wanddikte van 0,55 mm. De capillaire buisjes zijn aangebracht op een onderlinge afstand van 15 mm, deze afstand wordt gewaarborgd door de afstandstrippen welke in de lengterichting van de klimaatmat 200 mm h.o.h. zijn aangebracht. Alle vaste verbindingen zijn fabrieksmatig gelast.

Afmetingen
De AdeRo matten hebben een maximale lengte van 6.000 mm en een maximale breedte van 1.200 mm.

Aansluitingen
De verzamelbuizen van de klimaatmatten worden, afhankelijk van ruimte-indeling, aantal en afmetingen van de matten, ofwel onderling doorgekoppeld middels spiegellasmoffen, ofwel ieder apart aangesloten op het hoofdleidingwerk.