NL EN FR DK

IT Specialist

Geplaatst: 12 oktober 2021
Afdeling: Administratie
Over inteco

Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, maar ook voor terminals, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland en ook in Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, ASML, Rabobank en Shell op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Inteco werkt met projectteams die zorgen voor de begeleiding van onze projecten. De klimaatplafonds worden door Inteco in Boxtel geproduceerd, met onze hoogwaardige productiemiddelen.

Een betrouwbare en gedegen IT ondersteunt onze medewerkers in de dagelijkse werkzaamheden en interne en externe communicatie. Echter hier liggen nog meer dan voldoende kans om te verbeteren, om sneller en efficiënter te werken. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een IT Specialist. 

Werkzaamheden
 • Jij verzorgt de dagelijkse technische ondersteuning en bent vraagbaak voor gebruikers op het gebied van IT bij Inteco. De externe IT dienstverlener is je back-up in geval van complexe vraagstukken.
 • Je bent continu bezig met het verbeteren van de ICT infrastructuur. Dit doe je op basis van evaluaties van de gebruikers- of productie-ervaringen, prestatiemetingen, eigen analyses en uiteraard jouw eigen inzicht. Je verbetert bedrijfsprocessen door een optimale inzet van IT.
 • Je beschikt over goede communicatie vaardigheden en weet vragen van je collega’s rondom IT op een goede manier te vertalen naar concrete acties binnen je vakgebied.
 • Je bent aanspreekpunt en zorgt voor een goed geregisseerde opvolging en communicatie van werkzaamheden van onze externe IT dienstverlener.
 • Je maakt onderdeel uit van het projectteam voor de verdere professionalisering van onze organisatie, waar de (her)implementatie van het ERP pakket (Navision) en de implementatie van een MRP systeem onderdeel vanuit maakt. Ervaring met deze processen is een pré.

 

Wie zoeken we?
 • Je hebt genoeg ervaring (minimaal 5 jaar) om het bestaande team uit te dagen. Je hebt een kritische blik en durft zaken te benoemen.
 • Voor de functie als IT specialist verwachten we dat je tussen 24 a 32 uur per week beschikbaar bent. Je bent bereid om bij belangrijke projecten wat meer te werken indien dat nodig is. 
Wat hebben we te bieden

Met onze arbeidsvoorwaarden waarderen we jouw inzet en betrokkenheid:

 • Om te beginnen een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar komen we vast wel uit.
 • We kennen binnen de huidige CAO (Metalektro) bij een fulltime dienstverband 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Bij een parttime dienstverband geldt dit aantal naar rato.
 • Daarnaast hanteren we flexibele werktijden. We vinden het prettig als je overdag op kantoor bent, maar of je vroeg start of juist wat langer wilt blijven is aan jou. Een optimale balans tussen privétijd en werktijd vinden we belangrijk.
 • We zijn een organisatie die in beweging is en die vooruit wil. In alle opzichten. We hanteren LEAN methodieken en maken VSM modellen. Kijk maar eens op de nieuwspagina van onze website.
 • Wil je groeien? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Cursussen of opleidingen volgen is mogelijk.
 • En tenslotte bieden we je een leuk team met enthousiaste collega’s. Vriendelijk, gemotiveerd, bereidwillig om je iets uit te leggen, bij elkaar voor de vrijdagmiddagborrel… successen vieren wij samen.
 • Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op inteco.nl
Geïnteresseerd?

Wil je werken in dit inspirerende werkveld? En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via vacature@inteco.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Joep van de Geer, Financieel Directeur , tel: +31(0)6 121 611 28. Wij kijken uit naar je bericht!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste nieuws: Over Inteco