NL EN FR DA

Vacature Project Coördinator

Geplaatst: 01 september 2022
Afdeling: Uitvoering en engineering
Over inteco over-inteco.jpg

Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, maar ook voor terminals en ziekenhuizen in heel Nederland en ook in Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, ASML, Rabobank en Shell op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Inteco werkt met projectteams die zorgen voor de begeleiding van onze projecten. De klimaatplafonds worden door Inteco in Boxtel geproduceerd, met onze hoogwaardige productiemiddelen. 

Een team van Projectmanagers, Projectcoördinatoren en Projectengineers zorgt samen voor de succesvolle realisatie van de projecten van Inteco. Samenwerking en communicatie zijn de pijlers van deze teams. Ter aanvulling van deze teams zijn wij per direct op zoek naar een Projectcoördinator. 

 

Werkzaamheden

Het afstemmen van zaken waarbij je het overzicht goed kunt bewaren is jou op het lijf geschreven, want binnen deze functie krijg je namelijk te maken met veel verschillende partijen. Zo zorg je ervoor dat de materiaalvoorziening wordt geoptimaliseerd, waarvoor je contact hebt met de engineers. Daarnaast organiseer je de inkoop van de materialen waarvoor je verkoopopdrachten opstelt. Je overlegt met de projectmanager en engineers over de benodigde ontwerp- en uitvoeringstekeningen en zorgt er op die wijze voor dat je tot goedgekeurde tekeningen, geschikt voor uitvoering komt. Tijdens de uitvoering blijf je tot slot in contact met de monteurs op de bouw en informeer je waar nodig de opdrachtgever. Je voert gedurende dit proces de nodige controles uit en onderneemt actie indien de situatie daarom vraagt. 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Deze functie doet echt een beroep op jouw verantwoordelijkheidsgevoel. Je draagt namelijk de verantwoording voor de volgende zaken: 

 • Verzorgen van het gegevenspakket ten behoeve van projecten (denk aan tekeningen/materiaalstaten etc.). 
 • Initiëren van inkopen  
 • Adviseren en ondersteunen van de engineers en het  bedrijfsbureau 
 • Afstemmen van materiaalleveringen aan de hand van de montageplanning in overleg met de projectmanager. 
 • Het bewaken en invoeren van de projectplanning en hierop alle inkoop-, teken- en overige acties afstemmen. 
Wie zoeken we?

Je hebt met veel plezier en enthousiasme je MBO of HBO opleiding werktuigbouwkunde, installatietechniek of bouwkunde doorlopen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met enkele jaren ervaring in een dergelijke functie. 

Als persoon ben je flexibel, accuraat, een teamspeler en communicatief sterk. Deze eigenschappen weet je goed in te zetten bij het dagelijkse contact met je klanten én collega’s. Je bent leergierig waardoor je steeds uitdagingen creëert en plezier ervaart in je werk. Je weet vragen van je collega’s te beantwoorden en te vertalen naar concrete acties. Je bent oplossingsgericht, creatief, werkt gestructureerd en neemt initiatieven waar dit nodig is. 

Wat hebben we te bieden

Met onze arbeidsvoorwaarden waarderen we jouw inzet en betrokkenheid: 

 • Om te beginnen een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar komen we vast wel uit. 
 • We kennen binnen de huidige CAO (Metalektro) bij een fulltime dienstverband 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. 
 • Daarnaast hanteren we flexibele werktijden. We vinden het prettig als je overdag op kantoor bent, maar of je vroeg start of juist wat langer wilt blijven is aan jou. Een optimale balans tussen privétijd en werktijd vinden we belangrijk. 
 • We zijn een organisatie die in beweging is en die vooruit wil. In alle opzichten. We hanteren LEAN methodieken en maken VSM modellen. Kijk maar eens op de nieuwspagina van onze website. 
 • Wil je groeien? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Cursussen of opleidingen volgen is mogelijk. 
 • En tenslotte bieden we je een leuk team met enthousiaste collega’s. Vriendelijk, gemotiveerd, bereidwillig om je iets uit te leggen,… successen vieren wij samen. 
 • Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op inteco.nl.  
Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? 

Wil je werken in dit inspirerende werkveld? En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via werkenbij@orangeclimate.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Charlotte van Hemert +31(0)6 104 743 89. Wij kijken uit naar je bericht! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Laatste nieuws: Over Inteco