NL EN FR DA

Vacature Werkvoorbereider / projectbegeleider

Geplaatst: 01 september 2022
Afdeling: Uitvoering en engineering
Over inteco over-inteco.jpg

Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, maar ook voor terminals, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland en ook in Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, ASML, Rabobank en Shell op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Inteco werkt met projectteams die zorgen voor de begeleiding van onze projecten. De klimaatplafonds worden door Inteco in Boxtel geproduceerd, met onze hoogwaardige productiemiddelen.

Een team van Projectmanagers, Projectengineers en Projectbegeleiders zorgt samen voor de succesvolle realisatie van de projecten van Inteco. Samenwerking en communicatie zijn de pijlers van deze teams. Ter aanvulling van deze teams zijn wij per direct op zoek naar een Projectbegeleider. 

 

Wie zoeken we?
 • Je ondersteunt een aantal Projectmanagers bij de dagelijkse werkzaamheden rondom de projecten.
 • Je verzorgt bestellingen van materialen, transport en montage.
 • Je coördineert leveringen op het project en zorgt voor de distributie.
 • Je verwerkt aanpassingen in de planning en bewaakt mede de voorgang van de projecten.
 • Je adviseert de Projectmanager over de gang van zaken op de projecten en bent aanspreekpunt voor toeleveranciers.
 • Je overlegt met Projectmanagers en Projectengineers over de technische juiste uitvoering van projecten.
 • Je beschikt over goede communicatie vaardigheden en weet vragen van je collega’s te beantwoorden en te vertalen naar concrete acties.  

Opleiding:

Afgeronde technische MBO opleiding. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met enkele jaren ervaring in een dergelijke functie.

Wat hebben we te bieden

Voor de functie als Projectbegeleider willen we graag dat je fulltime bij ons komt werken. Je bent bereid om bij belangrijke projecten wat meer te werken als dat nodig is.

Met onze arbeidsvoorwaarden waarderen we jouw inzet en betrokkenheid:

 • Om te beginnen een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar komen we vast wel uit.
 • We kennen binnen de huidige CAO (Metalektro) bij een fulltime dienstverband 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Daarnaast hanteren we flexibele werktijden. We vinden het prettig als je overdag op kantoor bent, maar of je vroeg start of juist wat langer wilt blijven is aan jou. Een optimale balans tussen privétijd en werktijd vinden we belangrijk.
 • We zijn een organisatie die in beweging is en die vooruit wil. In alle opzichten. We hanteren LEAN methodieken en maken VSM modellen. Kijk maar eens op de nieuwspagina van onze website.
 • Wil je groeien? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Cursussen of opleidingen volgen is mogelijk.
 • En tenslotte bieden we je een leuk team met enthousiaste collega’s. Vriendelijk, gemotiveerd, bereidwillig om je iets uit te leggen, bij elkaar voor de vrijdagmiddagborrel… successen vieren wij samen.
 • Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op inteco.nl
Geïnteresseerd?

Wil je werken in dit inspirerende werkveld? En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via vacature@inteco.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Charlotte van Hemert +31(0)6 104 743 89. Wij kijken uit naar je bericht!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste nieuws: Over Inteco