NL EN FR DK

Inteco zoekt een Project Manager

Geplaatst: 06 juli 2020
Afdeling: Uitvoering en engineering
Over inteco

Wel eens in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en naar boven gekeken? Al eens nagedacht over de inrichting van een ziekenhuiskamer zonder er zelf in te liggen? Altijd al op een feestje willen zeggen dat je onderdeel bent van het Bavaria-bouwteam?

Als het antwoord op één van deze vragen ja is dan ben je bij Inteco aan het juiste adres. Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland. En Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, Rabobank en Shell al meer dan 20 jaar op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Binnen Inteco werken we met projectteams die zorgen voor de begeleiding van onze projecten. Voor deze projectteams zijn wij op zoek naar een Project Manager.

Werkzaamheden
  • Je zorgt voor de planning van alle werkzaamheden voor je projecten;
  • Je houdt de financiële administratie van de projecten bij;
  • Je overlegt met de engineers en projectbegeleiders over de optimale uitvoering van de projecten;
  • Je woont bouwvergaderingen bij waar je voor de belangen van Inteco opkomt;
  • Je denkt mee over de werkprocessen binnen Inteco en draagt verbeteringen aan.
Hoe ziet een werkdag eruit?

Hoe laat je begint, en of dit op een projectlocatie is of op kantoor bij Inteco, bepaal je natuurlijk zelf. Mocht dit bij Inteco zijn dan organiseer je aan het begin van de ochtend een ‘Daily Stand’. Je was als eerste binnen en hebt de planning van het project waar je gisteren bouwvergadering over had al aangepast. Dit bespreek je met de coordinator van het engineeringsteam en gezamenlijk besluiten jullie enkele werkzaamheden door te schuiven en andere naar voren te halen. Daarna overleg je met de projectbegeleider over de verschuiving van de planning van het project zodat hij met de toeleveranciers nieuwe leverdata af kan spreken. Van een ander project komt de melding van een monteur dat ze niet kunnen starten met de werkzaamheden omdat een andere partij op de bouw achterloopt op de planning. Je belt met de opdrachtgever en komt tot een oplossing zodat de monteurs kunnen starten. Je neemt je voor er morgen naar toe te rijden om zelf de stand van zaken te kunnen aanschouwen en bespreken.

In de middag bespreek je met de afdeling Sales de ‘ins and outs’ van een nieuw project waar je over 2 weken aan gaat beginnen. Wat zijn de technische kenmerken, wat is de planning en wat zijn eventuele valkuilen of uitdagingen waar je op moet letten? Aan het eind van de middag beantwoord je nog enkele mails en maak je een planning voor een nieuwe engineer die volgende maand je team komt versterken.

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde, installatietechniek of bouwkunde. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in de bouw of heb je al eerder bouwteams aangestuurd.

Als persoon ben je besluitvaardig, ondernemend, communicatief sterk en gedreven. Deze eigenschappen weet je goed in te zetten bij het halen van de deadlines van je projecten.

Als laatste genoemd, maar zeker niet het minst belangrijk: je bent leergierig ingesteld. Hierdoor weet je  binnen afzienbare tijd veel over onze projecten en onze werkmethodieken zodat je in korte tijd een volwaardige plek binnen onze organisatie weet te veroveren.

Wat hebben we te bieden
  • Om te beginnen een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar komen we vast wel uit.
  • Daarnaast hanteren we flexibele werktijden. We vinden het prettig als je overdag op kantoor bent, maar of je vroeg start of juist wat langer wilt blijven is aan jou. Een optimale balans tussen privétijd en werktijd vinden we belangrijk.
  • We zijn een organisatie die in beweging is en die vooruit wil. In alle opzichten. We hanteren LEAN-methodieken, maken VSM-modellen en houden SWAT-middagen. Kijk maar eens op de nieuwspagina van onze website.
  • Wil je groeien? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Cursussen, congressen en opleidingen volgen is altijd mogelijk.
  • En tenslotte natuurlijk een leuk team met enthousiaste collega’s. Vriendelijk, motiverend, bereidwillig om je iets uit te leggen, bij elkaar voor de vrijdagmiddagborrel… successen vieren wij samen.
Geïnteresseerd?

Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op www.inteco.nl.

Wil je werken in dit inspirerende werkveld?

En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een recente CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via vacature@inteco.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Reggie van Genuchten, HR Adviseur, tel: +31 (0)6-528 685 97.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Laatste nieuws: Over Inteco