NL EN FR DK

HR Coördinator

Geplaatst: 12 oktober 2021
Afdeling: Administratie
Over inteco

Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, maar ook voor terminals, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland en ook in Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, ASML, Rabobank en Shell op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Inteco werkt met projectteams die zorgen voor de begeleiding van onze projecten. De klimaatplafonds worden door Inteco in Boxtel geproduceerd, met onze hoogwaardige productiemiddelen.

Werkzaamheden

Met 55 collega’s wordt iedere dag hard gewerkt om onze klanten de ultieme klimaatoplossing te bieden en om klanten volledig te ontzorgen in het ontwerp, de ontwikkeling en montage van het plafond. Dat doen wij met een kantoor en een productieomgeving in Boxtel. Wij waarderen de inzet van alle collega’s, niet alleen met onze arbeidsvoorwaarden, maar ook met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. De HR Coördinator heeft een onafhankelijke rol binnen onze organisatie en borgt het evenwicht in persoonlijke en zakelijke belangen van medewerkers en organisatie. Ter vervanging zijn wij op zoek naar een nieuwe HR Coördinator die samen met ons de volgende stap wil zetten met de verdere professionalisering van onze organisatie.

  • Je draagt bij en adviseert de directie over het HR beleid en borgt een juiste uitvoer hiervan. Je rapporteert aan de Financieel Directeur
  • Jij verzorgt de dagelijkse HR werkzaamheden en bent vraagbaak voor alle medewerkers op het gebied van HR bij Inteco.
  • Je monitort HR processen en weet deze waar nodig te verbeteren en te automatiseren.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet vragen van je collega’s rondom HR op een goede manier te vertalen naar concrete acties. Je bent op zoek naar een rol als vertrouwenspersoon binnen onze organisatie.
  • Je bent aanspreekpunt voor externe partijen, waaronder Arbo deskundigen, leasemaatschappijen, maar ook juridisch adviseurs.
  • Je maakt onderdeel uit van het projectteam voor de verdere professionalisering van onze organisatie, waar het heroverwegen van functies en verantwoordelijkheden en ook de ontwikkeling van onze medewerkers een belangrijk onderdeel van uit maakt.
Wie zoeken we?
  • Je hebt genoeg ervaring (minimaal 5 jaar), een kritische blik en durft zaken te benoemen. 
  • Voor de functie als HR coördinator verwachten we dat je 16 uur per week beschikbaar bent. Je bent bereid om bij belangrijke projecten wat meer te werken indien dat nodig is. 
Wat hebben we te bieden

Met onze arbeidsvoorwaarden waarderen we jouw inzet en betrokkenheid: Om te beginnen een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar komen we vast wel uit. We kennen binnen de huidige CAO (Metalektro) bij een fulltime dienstverband 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Bij een parttime dienstverband geldt dit aantal naar rato.   Daarnaast hanteren we flexibele werktijden. We vinden het prettig als je overdag op kantoor bent, maar of je vroeg start of juist wat langer wilt blijven is aan jou. Een optimale balans tussen privétijd en werktijd vinden we belangrijk. We zijn een organisatie die in beweging is en die vooruit wil. In alle opzichten. We hanteren LEAN methodieken en maken VSM modellen. Kijk maar eens op de nieuwspagina van onze website. Wil je groeien? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Cursussen of opleidingen volgen is mogelijk. En tenslotte bieden we je een leuk team met enthousiaste collega’s. Vriendelijk, gemotiveerd, bereidwillig om je iets uit te leggen, bij elkaar voor de vrijdagmiddagborrel… successen vieren wij samen. Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op onze website

Geïnteresseerd?

Wil je werken in dit inspirerende werkveld? En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via vacature@inteco.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Joep van de Geer, Financieel Directeur, tel: +31(0)6 121 611 28.  

Wij kijken uit naar je bericht!  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste nieuws: Over Inteco