NL

Strekmetaal klimaatsysteem

Bij Inteco bieden we oplossingen op maat!

Klimaatoplossingen met een onderscheidend vermogen, dat is wat Inteco u kan bieden! We hebben heel veel varianten, op deze pagina vertellen we u meer over onze strekmetalen klimaatsystemen.

Waarom kiezen voor een strekmetaal klimaatsysteem? Bekijk de voordelen eens

Strekmetaal heeft unieke eigenschappen en het gebruiken van strekmetaal brengt enorm veel voordelen met zich mee. Het wordt gemaakt door sneden te maken in een metalen plaat. Deze plaat moet daarna uitgerekt worden, dat zorgt voor het ontstaan van diamantvormige tussenruimtes. Deze diamantvormige tussenruimtes geven de strekmetalen plaat het aanzicht van een 'rooster'. De originele plaat wordt gestrekt waardoor een grotere plaat ontstaat.

Hieronder een kort overzicht van de voordelen. 

  • Geen lasnaden wat zorgt voor stevigheid;
  • Minder gewicht per m2 dan originele plaat (doordat het oorspronkelijke materiaal uitgerekt is);
  • Grotere luchtdoorlaat dan andere vergelijkbare producten;
  • Milieuvriendelijk;
  • Makkelijk te vormen/buigen;
  • Esthetische variaties zijn mogelijk.
Ontdek meer over strekmetaal

Kennismaken met Inteco

Inteco is heel trots op al haar succesvolle projecten. Dankzij ons geweldige team zijn we steeds in staat om de beste oplossingen aan te dragen. Elk individu binnen ons team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor wij creatief en inventief kunnen omgaan met uw project uitdagingen. Daarnaast worden alle systemen in-huis ontwikkeld en geproduceerd in de Inteco productie faciliteit waardoor wij flexibel kunnen inspelen op uw maatwerk vraagstukken.

Bekijk ons team

Uitleg over een strekmetaal klimaatsysteem

Een klimaatsysteem van Inteco zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Strekmetalen klimaatsystemen kunnen geplaatst worden in kantoren, scholen, ziekenhuizen, etc.

Het klimaatsysteem is een bouwkundig (metalen, strekmetalen of stucwerk) plafond dat is voorzien van watervoerende klimaatelementen. Hierdoor wordt koud of warm water gevoerd naar gelang er in de ruimte behoefte is aan koeling of verwarming. De energie uitwisseling vindt voornamelijk plaats op basis van straling, hetgeen als zeer prettig wordt ervaren doordat er geen tochtverschijnselen optreden. 


bouwkundig (metalen)plafond dat is voorzien van watervoerende klimaatelementen. Hierdoor wordt koud of warm water gevoerd naar gelang er in de ruimte behoefte is aan koeling of verwarming. De energie uitwisseling vindt voornamelijk plaats op basis van straling, hetgeen als zeer prettig wordt ervaren. - See more at: https://www.inteco.nl/40/Klimaatplafonds.html#sthash.qxv7pmeh.dpuf

Lees meer over de werking van een strekmetaal klimaatplafond

Benieuwd naar de projecten van Inteco?

Inteco zorgt, naast het leveren van een klimaatsysteem, ook voor de complete plafondintegratie in het gebouwconcept. Maatwerk is het onderscheidende vermogen van Inteco. Daarom denken wij graag met u mee als het gaat om verwante expertises zoals: duurzaamheid, design of renovatie. Wij gaan voor een optimaal binnenklimaat met de perfecte afwerking. Nieuwsgierig geworden naar onze resultaten? Bekijk onze projecten eens.

Bekijk onze projecten