NL EN FR DA

Lesscher Installatietechniek

Toen Lesscher Installatietechniek in Saasveld moest gaan verbouwen wegens de groei van het bedrijf, werd dit moment aangegrepen om ook op het gebied van duurzaamheid een slag te slaan. Zo werden er onder meer klimaatplafonds van Inteco geïnstalleerd met stijlvolle armaturen. Een specialistische klus die samen met Hoogaerts Lichttechniek is opgepakt. 

 

Duurzaamheid, comfort en aangename lichtkwaliteit

Oog voor duurzaamheid
Lesscher Installatietechniek is, net als Inteco Klimaatplafonds en Hoogaerts Lichttechniek, een echt familiebedrijf met oog voor een schonere toekomst en dat zie je terug in de keuzes die gemaakt zijn in de verbouwing. Zo zorgt een warmtepomp ervoor dat het hele bedrijf gasloos is en werd Inteco gevraagd om een klimaatplafond te installeren voor een perfect binnenklimaat. Er is gekozen voor een MecuRo klimaatplafond uitgevoerd met Z-haak (concealed grid) ophangconstructie en omdat zo’n plafond vraagt om verlichting die allesbehalve standaard is, riep Inteco de hulp in van Hoogaerts Lichttechniek.

Perfecte afstemming
Omdat Hoogaerts Lichttechniek en Inteco vaker hebben samengewerkt weten ze precies aan welke technische eisen de armaturen voor een klimaatplafond moeten voldoen. In combinatie met de wensen van Lesscher Installatietechniek maakte Hoogaerts Lichttechniek een lichtberekening om tot de juiste keuze van armaturen te komen: slanke P07 armaturen van Lenneper met een lange levensduur en een groot aantal kleine T100 en T150 spots van NEKO die strak en naadloos in het plafond zijn geïnstalleerd. Door de T100 spots steeds per 2 naast elkaar te plaatsen ontstaat een speels effect met een aangename lichtkwaliteit. De maatvoering is onderling afgestemd en Inteco heeft zorggedragen voor de professionele installatie. Het resulaat? Een mooie, functionele én energiezuinige kantooromgeving.

Fotografie: Merijn Koelink Fotografie

Hoogste kwaliteit in verlichting: stijlvol, comfortabel, functioneel én energiezuinig.

Specificaties partners/klanten

Opdrachtgever:
Lesscher Installatietechniek
Verlichtingspartner
Hoogaerts Lichttechniek
Installateur:
Lesscher Installatietechniek

Gebruikte producten

MecuRo®

MecuRo®

Hèt klimaatsysteem met de optimale prijs- kwaliteitverhouding

  Het MecuRo® systeem is een kruising tussen het Inteco MeandRo® en OxzeRo® systeem waarbij de koperen buisregisters en...

bekijk MecuRo®
Verlichting Hoogaerts Lichttechniek

Verlichting Hoogaerts Lichttechniek

Hoogste kwaliteit in verlichting: stijlvol, comfortabel, functioneel én energiezuinig

Met ruim 25 jaar ervaring als projectverlichter is Hoogaerts Lichttechniek gespecialiseerd in het verzorgen van verlichting voor onder an...

bekijk Verlichting Hoogaerts Lichttechniek

Gerelateerde expertises

Duurzaamheid

Duurzaamheid is hierbij de lat waarlangs we meten

De plafondtoepassingen van Inteco lopen gelijk met de lifecycle van een gebouw. Dit is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar het behoudt ook de meeste economische waarde voor u als opdrachtgever. We houden daarbij nu al rekening met het leven ná gebruik.


bekijk duurzaamheid