NL EN FR DA
plafondkoeling-verlichting-klimaatplafond[8].png
hoogaerts.png
plafondkoeling-verlichting-klimaatplafond[2].png
fix4[8].png
fix4[15].png
plafondkoeling-verlichting-klimaatplafond[4].png
fix4[14].png
fix4[7].png
fix4[4].png
fix4[10].png
fix4[3].png
fix4[16].png

Verlichting Hoogaerts Lichttechniek

Hoogste kwaliteit in verlichting: stijlvol, comfortabel, functioneel én energiezuinig

Met ruim 25 jaar ervaring als projectverlichter is Hoogaerts Lichttechniek gespecialiseerd in het verzorgen van verlichting voor onder andere ziekenhuizen, verpleeghuizen, sporthallen, gevangenissen, scholen, kantoren, winkels, hotels en bedrijfshallen. De in-house lichtontwerpers, productspecialisten en noodverlichtingsdeskundigen geven passend advies en begeleiding bij het integreren van verlichting in het klimaatplafond project. 

Door het grote scala aan hoogwaardige producten van gerenommeerde merken zoals  Lenneper, TeknowareEnstoNekoWascoCariboni, ES-SYSTEMOsmontIreluzJLC-TechTulux en Climar kan Hoogaerts Lichttechniek een compleet programma van decoratieve en technische verlichting, industriële armaturen, buitenverlichting en noodverlichting aanbieden. Alle toepassingen zijn stijlvol, comfortabel, functioneel én energiezuinig.

Inteco en Hoogaerts Lichttechniek werken al geruime tijd samen en weten daardoor precies aan welke technische eisen de armaturen voor een klimaatplafond moeten voldoen. In combinatie met de wensen van de opdrachtgever wordt er een lichtberekening gemaakt om tot de juiste keuze van armaturen te komen. Vervolgens stemmen we de maatvoering af waarop Inteco de professionele installatie verzorgt.