NL EN FR DA

Fix4 Installatie & Garantie Services

Voor het prachtige pand van Fix4 Installatie & Garantie Services in Saasveld verzorgde Inteco een MecuRo klimaatplafond uitgevoerd met Z-haak (concealed grid) ophangconstructie. Dit klimaatplafond komt het beste tot zijn recht met geïntegreerde verlichting op maat. Inteco deed hiervoor een beroep op de expertise van Hoogaerts Lichttechniek. Het resultaat? Een comfortabel binnenklimaat met hoogwaardige kwaliteitsverlichting.

Gebruikerswensen verlichting: uitstraling, functionaliteit en afscherming

Armaturen op maat
Hoogaerts Lichttechniek weet als geen ander aan welke technische eisen de verlichting voor klimaatplafonds moet voldoen. Daarnaast is er goed geluisterd naar de wensen van Fix4 wat betreft uitstraling, functionaliteit en afscherming. Uiteindelijk is gekozen voor DALI dimbare T150en T100 spots van NEKO Lighting met een UGR<19. Deze zijn in 2 verschillende afmetingen geleverd, 100mm en 150mm, waarbij de armaturen van 100mm steeds per 2 in het plafond zijn geplaatst om een mooi speels effect te creëren.

Daarnaast zijn maatwerk aluminium profielen van Lenneper Leuchten onderdeel van het verlichtingspakket. De profielen hebben een kegelprismatische kunststof afscherming, ook met een UGR<19, zodat verblinding optimaal wordt tegen gegaan. Deze armaturen zorgen voor aangenaam en comfortabel licht en versterken de duurzame keuze voor een klimaatplafond.

Optimale samenwerking
In dit project kwam de samenwerking tussen Inteco en Hoogaerts Lichttechniek optimaal tot zijn recht. Inmiddels hebben we samen al meerdere keren stijlvolle en functionele klimaatplafonds met maatwerkverlichting geleverd. Omdat bij beide partijen kwaliteit, esthetiek en functionaliteit hoog in het vaandel staan, is deze samenwerking bijzonder prettig. En dat merkt, ziet en voelt de opdrachtgever dan ook direct.

Fotografie: Merijn Koelink Fotografie

 

Specificaties partners/klanten

Opdrachtgever:
Lesscher Installatietechniek
Verlichtingspartner:
Hoogaerts Lichttechniek
Installateur:
Lesscher Installatietechniek

Gebruikte producten

MecuRo®

MecuRo®

Hèt klimaatsysteem met de optimale prijs- kwaliteitverhouding

  Het MecuRo® systeem is een kruising tussen het Inteco MeandRo® en OxzeRo® systeem waarbij de koperen buisregisters en...

bekijk MecuRo®
Verlichting Hoogaerts Lichttechniek

Verlichting Hoogaerts Lichttechniek

Hoogste kwaliteit in verlichting: stijlvol, comfortabel, functioneel én energiezuinig

Met ruim 25 jaar ervaring als projectverlichter is Hoogaerts Lichttechniek gespecialiseerd in het verzorgen van verlichting voor onder an...

bekijk Verlichting Hoogaerts Lichttechniek
Concealed Grid

Concealed Grid

Voor een rustig en samenhangend beeld

  De Concealed Grid systemen van Inteco kenmerken zich door de afwezigheid van een zichtbare ophangconstructuur. Het gelijkmatige l...

bekijk Concealed Grid

Gerelateerde expertises

Maatwerk

We streven naar optimale comfortbeleving en doen hierin geen concessies.

Het credo van Inteco is: 'Comfort without Compromise'. We zetten onze creativiteit, ervaring en expertises in waardoor we een complete plafondintegratie in het gebouwconcept kunnen realiseren.


bekijk maatwerk