NL EN FR DA

Nieuw: MecuRo klimaatsysteem

Zuurstofdiffusiedicht kwaliteitsproduct voor hoge capaciteiten tegen een aantrekkelijke prijs.

MecuRo klimaatsysteem - Een optimale prijs- kwaliteitverhouding

Het MecuRo systeem is een kruising tussen het Inteco MeandRo en OxzeRo systeem waarbij de koperen buisregisters en flexibele slangen van MeandRo worden gecombineerd met de in de panelen verlijmde aluminium warmtegeleidingsprofielen van OxzeRo.

Bij het MecuRo systeem wordt er een meandervormig element uit een koperen buis gevormd. De buismeander wordt met de rechte einden geklemd in aluminium warmtegeleidingsprofielen. De hart op hart afstand van de warmtegeleidingsprofielen wordt projectmatig bepaald aan de hand van de paneelbreedte, de benodigde capaciteiten en vereiste akoestische prestaties. De MecuRo klimaatelementen worden in de metalen panelen verlijmd door middel van een elastische en thermisch goed geleidende dubbelzijdig klevende zwarte tape. De combinatie van koperen buis, aluminium warmtegeleidingsprofielen en hoogwaardige lijmverbinding zorgt voor een perfecte warmteoverdracht tussen het MeandRo-P-element en het plafondpaneel.

Wilt u het MecuRo systeem vergelijken met onze overige klimaatsystemen?

 

vergelijkingsoverzicht klimaatplafonds

Veelzijdig in design

Het MecuRo klimaatsysteem kan worden toegepast in combinatie met vrijwel alle metalen plafondsystemen, zowel wat betreft draagconstructie als paneelafmeting.

Optimale integratie

Met het Inteco MecuRo klimaatsysteem kan ook de integratie van roosters, verlichting en andere inbouwcomponenten naar eigen wens ingericht worden. 

Optimale akoestiek

Een deken van steen- of glaswol dient voor geluidsabsorptie en thermische isolatie naar het plenum. Daarnaast kan de rugzijde van het paneel voorzien worden van een gips- of staalplaat om met het klimaatplafond overspraak tussen aangrenzende ruimtes tegen te gaan  (= horizontale overlangsgeluidsisolatie). 

Zuurstofdiffusiedicht systeem

De MecuRo panelen worden d.m.v. flexibele zuurstofdiffusiedichte verbindingsslangen onderling gekoppeld of rechtstreeks op de verdeelleidingen aangesloten door middel van snelkoppelingen.

Hét klimaatsysteem met de optimale prijs- kwaliteitverhouding

Bekijk ook de productpagina van dit product met nog meer informatie, toepassingsmogelijkheden en ideeën

Het MecuRo systeem

De voordelen op een rij:

Veelzijdig in design

Toepassing met alle metalen plafondsystemen

Aantrekkelijk in prijs

Verlijmde aluminium warmtegeleidingsprofielen

Zuurstofdiffusiedicht

Geen totstandkoming zuurstof in systeem

Hoge capaciteiten

Door perfecte warmteoverdracht

Geschikt voor change-over systemen

Breed inzetbaar

Lage inbouwhoogte

Besparing gebouwhoogte bij nieuwbouw / geschikt voor renovatie

Laat u overtuigen van de kracht van het MecuRo systeem

Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs