NL

Inductie-units op maat bij Inteco

Inteco levert klimaatoplossingen met een onderscheidend vermogen

Inteco levert klimaatoplossingen met een onderscheidend vermogen. We maken daarbij onder andere gebruik van inductie-units. Op maat gemaakt en geleverd vanuit onze eigen productie faciliteit. De in eigen huis ontwikkelde VivèsCo plafondinductie-units zorgen voor optimaal comfort en rendement vanwege hun vele mogelijkheden.

Inductie units op maat, de mogelijkheden

De inductie-units van Inteco zijn inzetbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie. Afgestemd op het plafondplan is een comfortabel binnenklimaat te realiseren. Inductie-units van Inteco zijn geschikt voor:

 • Koelen
 • Verwarmen
 • Ventileren

Wij kunnen inductie-units op vrijwel elke gewenste maat leveren. Ook voor uw ruimte/gebouw zijn er dus inductie-units op maat beschikbaar! Naast het leveren van een inductie-units, zorgen wij ook voor een complete integratie in het gebouwconcept. Het is voor ons eerder regel dan uitzondering om verder te kijken dan ons eigen vakgebied. Het leveren van maatwerk is het onderscheidende vermogen van Inteco. Wij denken graag met u mee op aanverwante expertises zoals bijvoorbeeld luchtregeling, verlichting of binnenhuis architectuur. Wij gaan voor een comfortabel binnenklimaat. Meer weten over onze inductie-unitsVraag ons naar de mogelijkheden.
Ga naar de productpagina van de inductie-units

Voordelen

Het laten plaatsen van inductie-units op maat heeft vele voordelen. Hieronder een aantal voordelen op een rij.

 • Eenvoudig verwisselbare en goed bereikbare nozzles 
 • Eenzijdige en tweezijdige uitblaas mogelijk 
 • Krachtig en stabiel uitblaaspatroon
 • Beschikbaar in verschillende lengtes, kleuren en uitvoeringen
 • Maatwerk mogelijk voor integratie in diverse plafondsystemen of vrij hangend in de ruimte
 • Onderhoudsvriendelijk en eenvoudige reiniging
 • Geschikt voor PPS projecten
 • Volledig recyclebaar

 
Wilt u weten hoe de inductie-units van Inteco werken?

lees hier meer over de werking van een inductie-unit

Service

Inteco blijft altijd voor u klaar staan. We zien steeds vaker dat opdrachtgevers contact met ons opnemen over aanpassingen aan plafonds. Wanneer bijvoorbeeld een verhuurder een nieuwe huurder in zijn pand krijgt en de huurder specifieke wensen heeft. Adviseurs van Inteco kunnen in dit geval vrijblijvend met u meedenken over de mogelijkheden.


Dat is niet het enige waarbij we u kunnen helpen. Ook met bij herinrichting van ruimten, of veranderde gebruikerswensen op bijvoorbeeld het gebied van akoestiek of vermogen, kunnen we met u meedenken!


Natuurlijk streven wij naar optimale kwaliteit en de inductie-units op maat zijn onderhoudsvriendelijk, maar mocht er toch een camaliteit ontstaan aan uw plafond, dan kun u altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op en wij bekijken wie van de teamleden destijds betrokken was bij uw project. Vervolgens zullen zij u zo spoedig mogelijk assisteren bij u servicevraag.

Lees meer over Inteco

Informatie over inductie units op maat?

Heeft bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over inductie-units op maat kunnen beantwoorden? Nieuwsgierig naar de werking van onze inductie-units op maat? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met het vinden van de juiste oplossing voor uw gebouw/ruimte. Als u liever direct contact heeft, dan kunt u altijd even bellen naar +31 411 658 800.

Neem contact met ons op