NL

Altijd te warm of juist te koud? Inteco biedt binnenklimaat oplossingen

Het binnenklimaat in een werk- en/of leeromgeving is lang niet altijd optimaal. Laat ons helpen!

Een zeer groot deel van onze tijd brengen we door op ons werk en/of op school. Het is van groot belang dat in dergelijke ruimtes een prettig binnenklimaat heerst. Dit helpt bij het bevorderen van productiviteit en resultaat. Vaak is het in ruimtes waar mensen werken en of leren echter snikheet of veel te koud, te donker of de zon verblindt. Niet fijn en niet nodig! Inteco denkt graag met u mee richting een binnenklimaat oplossing.

Leer de organisatie achter binnenklimaat oplossingen kennen!

Inteco levert oplossingen met een onderscheidend vermogen die het binnenklimaat optimaliseren. Daarbij maken wij gebruik van klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. De klimaatbeleving van Inteco past bij de comfortbehoeften van de mens, het esthetisch oog van een ontwerper en de technische eisen van een gebouw.

Lees meer over de kracht achter onze organisatie

Waarom zijn de juiste binnenklimaat oplossingen zo ingewikkeld?

Een klacht (bijvoorbeeld hoofdpijn, vermoeidheid of tocht) wordt vaak direct, maar ten onrechte, toegeschreven aan bijvoorbeeld de ventilatie in een kantoorruimte. Dat is wat blijkt uit onderzoek. De oorzaak van de klacht ligt echter ergens anders; bijvoorbeeld bij een niet goed werkende verwarming. Wanneer er een verkeerde conclusie wordt getrokken, kunt u ook geen juiste maatregelen nemen en blijven de klachten bestaan. Dit vaak tot ergernis van de gehele organisatie in een pand. Alleen met het juiste inzicht is het mogelijk om in één keer de juiste maatregelen te nemen. Trek daarom niet te snel conclusies wanneer mensen klachten vertonen en laat Inteco u helpen in de zoektocht naar binnenklimaat oplossingen!

Een bijkomend voordeel is dat een goed werkende installatie zorgt voor lagere energiekosten.  

Slecht binnenklimaat heeft invloed op gezondheid, bekijk daarom onze binnenklimaat oplossingen!

Een slecht binnenklimaat heeft negatieve effecten op de gezondheid. Het kan de veroorzaker zijn van hoofdpijn, vermoeidheid, sufheid, maar ook de oorzaak van slijmvliesirritaties, rondwarende infectieziektes, verergerde allergieën en het geeft kans op extra astma-aanvallen. Daarmee is een slecht binnenklimaat op scholen, kantoren en ziekenhuizen de grootste reden voor ziekteverzuim. Maar niet alleen ziekteverzuim is een gevolg, ook prestaties van scholieren/werknemers kunnen lijden onder een slecht binnenklimaat. Inteco kan u helpen om bovenstaande problemen te voorkomen. Wij bieden binnenklimaat oplossingen op maat. Het is algemeen bekend dat voorkomen beter is dan genezen!

Bekijk hier onze producten

Meer weten over onze binnenklimaat oplossingen?

Wilt u graag meer informatie over binnenklimaat oplossingen? Of wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met het creëren van een optimaal binnenklimaat? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij denken met u mee en helpen u graag bij het realiseren van een gezond, fris en optimaal binnenklimaat.

Contact over binnenklimaat oplossingen van Inteco