NL

Klimaatplafonds op maat bij Inteco

Inteco is dé leverancier in klimaatplafonds en biedt klanten een oplossing op maat!

Inteco levert klimaatoplossingen met een onderscheidend vermogen. We maken daarbij onder andere gebruik van klimaatplafonds, helemaal op maat gemaakt en geleverd. De in eigen huis ontwikkelde klimaatsystemen van Inteco kunnen toegepast worden in een metalen, strekmetalen of stucwerk plafond.

Klimaatplafonds op maat, wat houdt dat precies in?

Als u op zoek bent naar een comfortabel binnenklimaat voor uw gebouw, dan bieden onze klimaatplafonds u alle mogelijkheden om dit te realiseren. Een klimaatplafond is een koelplafond gecombineerd met een verwarmingsplafond waarbij de energie uitwisseling plaatsvindt op basis van straling. Door het klimaatsysteem stroomt water (warm/koud) hetgeen als zeer comfortabel wordt ervaren. Dit in tegenstelling tot convectieve systemen waarbij energie overdracht plaatsvindt door middel van lucht met bijbehorende nadelen zoals tocht.

Naast het leveren van een klimaatplafond, zorgen wij ook voor een complete plafondintegratie in het gebouwconcept. Het is voor ons eerder regel dan uitzondering om verder te kijken dan ons eigen vakgebied. Het leveren van maatwerk is het onderscheidende vermogen van Inteco. Wij denken graag met u mee op aanverwante expertises zoals bijvoorbeeld luchtregeling, verlichting of binnenhuis architectuur. Wij gaan voor een comfortabel binnenklimaat. Meer weten over onze visie op maatwerk?

lees meer over het maatwerk van Inteco

Mogelijkheden klimaatplafonds

Inteco heeft 3 type klimaatsystemen: een koperen, een kunststof diffusie-open en een kunststof diffusie-dicht klimaatsysteem. Deze zijn systemen zijn toepasbaar in de volgende typen plafonds:

De klimaatplafonds worden op maat geproduceerd in onze eigen productie faciliteit die gevestigd is bij het hoofdkantoor van Inteco in Boxtel. Door al onze producten in-huis te produceren bent u verzekerd van flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit.

lees meer over de klimaatplafonds

De service van Inteco

Inteco blijft altijd voor u klaar staan. We zien steeds vaker dat opdrachtgevers contact met ons opnemen over aanpassingen aan klimaatplafonds als er bijvoorbeeld een herinrichting of verbouwing van het pand plaatsvindt. Adviseurs van Inteco kunnen in dit geval vrijblijvend met u meedenken over de mogelijkheden.


Natuurlijk streven wij naar optimale kwaliteit en de klimaatplafonds op maat zijn onderhoudsvriendelijk, maar mocht er toch een calamiteit ontstaan aan uw plafond, dan kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op en wij bekijken wie van de teamleden destijds betrokken was bij uw project. Vervolgens zullen zij u zo spoedig mogelijk assisteren bij u servicevraag.

Lees meer over Inteco

Meer informatie over onze klimaatplafonds op maat?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie over onze klimaatplafonds nog vragen? Of bent u benieuwd hoe wij een klimaatplafond voor u op maat kunnen leveren? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met het vinden van de juiste oplossing voor uw gebouw of ruimte. Geeft u er de voorkeur aan om te spreken met een van onze adviseurs? Belt u dan naar +31 411 658 800.

Neem contact met ons op!