NL EN FR DA

RRP (Rotterdam-Rijn Pijpleiding)

 

Iedere dag, iedere nacht, jaar in, jaar uit transporteert Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP) ruwe olie en halffabricaten van Rotterdam Europoort naar het Ruhrgebied in Duitsland. Het transport vindt onzichtbaar, geluidloos en reukloos plaats door een 457 kilometer tellend ondergronds buisleidingsysteem. RRP zorgt voor het optimaal en betrouwbaar functioneren van beschikbare pijpleidingen en infrastructuur om de continuïteit van het transport van ruwe aardolie en aardolieproducten naar haar klanten te garanderen. Een tussenstation in deze transportreeks is de recentelijk gebouwde controle terminal in Venlo.

 

Hoge koelvraag door randapparatuur

 

Vanwege de hoge koelvraag, door de vele apparaten in deze terminal, is een MeandRo-V strekmetalen klimaatplafond eiland toegepast. Dit systeem staat niet alleen garant voor een zeer hoge capaciteit per m2 plafondoppervlakte, maar geeft ook esthetisch een onderscheidend en dynamisch beeld. Strekmetaal heeft namelijk vanuit verschillende kijkrichtingen een wisselende doorkijk. Zo kan er gewerkt worden met een zicht-open en zicht-dicht zijde waardoor het bovenliggend leidingwerk wel of niet getoond wordt. De perfecte combinatie tussen comfort en vrijheid in esthetiek. 

 

Gebruikte producten

Voor meer informatie over deze producten verwijzen we u naar de product omschrijvingen onderaan deze pagina.

Relevante expertises

Voor meer informatie over deze Inteco expertises verwijzen we u naar de omschrijvingen onderaan deze pagina.

 

Specificaties partners/klanten

Opdrachtgever
Unica Building Projects

Gebruikte producten

Klimaatplafond eiland

Klimaatplafond eiland

Gedeeltelijke bedekking van het bouwkundige plafond

De plafondeilanden van Inteco bestaan uit klimaatelementen geïntegreerd in plafondpanelen of klimaatelementen gecombineerd met open ...

bekijk Klimaatplafond eiland
MeandRo-V®  Strekmetaal

MeandRo-V® Strekmetaal

Klimaatsysteem als zichtproduct met verhoogde capaciteit

Het gepatenteerde en officieel geteste MeandRo-V klimaatplafond staat borg voor een extreem hoog koelvermogen, verwarming én flexi...

bekijk MeandRo-V® Strekmetaal

Gerelateerde expertises

Maatwerk

We streven naar optimale comfortbeleving en doen hierin geen concessies.

Het credo van Inteco is: 'Comfort without Compromise'. We zetten onze creativiteit, ervaring en expertises in waardoor we een complete plafondintegratie in het gebouwconcept kunnen realiseren.


bekijk maatwerk

Design

Comfort without Compromise

We ontwikkelen concepten die de esthetische of authentieke kenmerken van een gebouw versterken en toch de comfort- en rendement voordelen opleveren van een klimaatplafond.
bekijk design

Wij vertellen u graag meer over dit project.

Theo Vos
Theo Vos Project Manager +31(0)6 216 892 79 Meer weten over Theo