NL EN FR DA

Brand Loyalty

 

Brand Loyalty is gevestigd midden in het centrum van Den Bosch, in één van de voormalig kantoren van de PNEM (Essent). Het oude pand is helemaal ontmanteld, alleen de draagconstructie bestaande uit vloeren, kolommen en schachten  is blijven staan. Het pand heeft een magnifieke uitstraling. Het is modern, strak en ingericht met het oog op het comfort van de werknemers. Er zijn overleghoeken, stilteruimtes maar ook ontmoetingsplaatsen en gezellige binnenpleinen. Een grote vide en een binnen vijver geven een onverwachte twist aan het geheel. Kortom: een beleving van een kantoor.

Uitdaging: Gebruik maken van grote vierkante klimaatplafonddelen (900 mm x 900 mm).

 

Brand Loyalty en de architect hebben gekozen voor een plafond met klemcassettes en vrijhangende gevelkoven. Dit vereist maatwerk tot op de millimeter! De gekozen plafonddelen zijn daarnaast nog eens extra groot (900 mm vierkant) en voorzien van een lagere glansgraad dan gebruikelijk; 8% in plaats van 20%. Hierdoor ontstaan er ‘matte’panelen zonder glinstering of weerspiegeling. Als aansluiting op de kernen en trappenhuizen met afgeronde hoeken zijn indirecte verlichtingskoven voorzien die de vorm van het gebouw volgen.

 

Oplossing

Er is rekening gehouden met speciale elementen zoals gebogen wanden en afgeronde hoeken. Op het gebied van de montage lagen er een aantal uitdagingen omdat sommige plekken erg moeilijk toegankelijk bleken te zijn. Denk hierbij aan het monteren van het klimaatplafond boven de vide / binnen vijver! De jarenlange ervaring van onze monteurs is hierbij aangesproken en de plafonddelen zijn vakkundig bevestigd door middel van speciale steigerconstructies.  Het resultaat mag er zijn en wij zijn er trots op dat we een onderdeel van dit bijzondere pand mogen zijn. ‘Een parel van een kantoor….’

 Gebruikte producten

  • OxzeRo®

Voor meer informatie over deze producten verwijzen we u naar de product omschrijvingen onderaan deze pagina.

Relevante expertises

  • Design
  • Renovatie

Voor meer informatie over deze Inteco expertises verwijzen we u naar de omschrijvingen onderaan deze pagina.

Bekijk ook eens de video van het kantoor van Brand Loyalty.

 

Specificaties partners/klanten

Opdrachtgever
Brand Loyalty
Interieur Architect
Voss Architectuur
Architect
Van Aken Architecten
Installatie adviseur
Deerns raadgevende ingenieurs bv

Gebruikte producten

OxzeRo®

OxzeRo®

Kunststof diffusiedicht klimaatsysteem voor koelen en verwarmen

  Het OxzeRo® systeem is door Inteco geheel in eigen huis ontwikkeld en heeft een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. He...

bekijk OxzeRo®

Gerelateerde expertises

Integratie

Roosters, verlichting, inbouwcomponenten & energiehaag

Wanneer je een klimaatplafond van Inteco in je gebouw wilt integreren, zowel voor nieuwbouw als renovatie, is er de mogelijkheid om verschillende componenten hierin te bevestigen. Inteco heeft diverse integratietoepassingen ontwikkeld op het gebied van roosters, verlichting en andere inbouwcomponenten. Op deze manier is het mogelijk om het gewenste plafond in het gebouw te integreren.

bekijk integratie

Design

Comfort without Compromise

We ontwikkelen concepten die de esthetische of authentieke kenmerken van een gebouw versterken en toch de comfort- en rendement voordelen opleveren van een klimaatplafond.
bekijk design

Wij vertellen u graag meer over dit project.

Toine Vermeulen
Toine Vermeulen Tendermanager +31(0)6 533 508 23 Meer weten over Toine