NL EN FR DA

Bold Strijp S Eindhoven

Op de kop van Strijp-S in Eindhoven is door SDK vastgoed project BOLD gerealiseerd. Het kantoorgebouw met een vloeroppervlakte van 9200m² kenmerkt zich door hoogwaardige architectuur, transparantie en openheid gecombineerd met het rauwe/industriële randje van Strijp-S. Om deze kenmerken te verwezenlijken zijn er ook de nodige nieuwe (duurzame) technieken toegepast waardoor het gebouw aan klimaatklasse A voldoet. 

Klimaateilanden / Quad Grid klimaatplafonds 900 * 900 mm

Inteco is al vanaf 2018 betrokken bij het ontwerp van de klimaatplafonds. In eerste instantie was er een volledig gesloten bandrasterplafond uitgewerkt. In nauw overleg met HOMIJ, Ilex, Kraaijvanger en Stam en de Koning is de huidige combinatie van klimaatplafond eilanden en Quad Grid bandrasterplafond tot stand gekomen. De bandrasterplafonds zijn in het formaat 900 x 900 mm en betreft het product MecuRo. De keuze voor de klimaatplafondeilanden langs de plafondgevels is deels esthetisch, maar ook functioneel doordat de ruimte flexibel blijft voor latere herindelingen van het pand.

Het resultaat van deze combinatie aan toepassingen: een strak lijnenspel dat in het bijzonder bij het trappenhuis een prachtige beleving van de ruimte geeft. 

In het blad 'Industrie Bouw' staat een interessant artikel over project Bold met meer achtergrondinformatie over de installatie technische invulling van dit project door onze opdrachtgever Homij.  

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties partners/klanten

Opdrachtgever
HOMIJ Technische Installaties
Aannemer
Jongen Bouwpartners
Installatie adviseur
Ilex installatiemanagement
Architect
Kraaijvanger B.V.
Projectontwikkelaar
Stam en de Koning

Gebruikte producten

MecuRo®

MecuRo®

Hèt klimaatsysteem met de optimale prijs- kwaliteitverhouding

  Het MecuRo® systeem is een kruising tussen het Inteco MeandRo® en OxzeRo® systeem waarbij de koperen buisregisters en...

bekijk MecuRo®

Gerelateerde expertises

Design

Comfort without Compromise

We ontwikkelen concepten die de esthetische of authentieke kenmerken van een gebouw versterken en toch de comfort- en rendement voordelen opleveren van een klimaatplafond.
bekijk design

Wij vertellen u graag meer over dit project.

Toine Vermeulen
Toine Vermeulen Tendermanager +31(0)6 533 508 23 Meer weten over Toine
Theo Vos
Theo Vos Project Manager +31(0)6 216 892 79 Meer weten over Theo