NL EN FR DA

Belastingkantoor Maastricht

 

Waar normaal gezien de enveloppen symbool staan voor de verschillende afdelingen van de Belastingdienst, zijn ze bij de verbouwing van het Belastingkantoor in Maastricht nog een stapje verder gegaan. Daar heeft Inteco, in samenwerking met Engie Services en BAM Bouw en Techniek, de klimaatplafonds aangepast aan de kleuren van de afdelingen: blauw - belasting, rood - toeslagen etc. Het spel van kleuren en vlakken maken van de ontmoetingsplekken ware eyecatchers in het nieuwe interieur.

Kleuren klimaatplafond symbool voor afdeling belastingdienst

 

Reden voor de grondige renovatie was het achterstallig onderhoud en het ontbreken van een modern publieksgebied. Met de toepassing van de kleurrijke klimaatplafonds is door OTH architecten een dynamische omgeving gecreëerd voor medewerkers én bezoekers. In de gekleurde plafonds is het MecuRo® klimaatelement (koperen klimaatsysteem) toegepast met een metalen paneelafmeting van 1550 x 600 mm. Dit betreft in hoofdzaak de ontmoetingspunten op de verdiepingen zoals de lunch en koffieruimtes. De vergaderruimtes zijn uitgevoerd in witte T-Grid plafonds met daarin metalen klimaatplafondpanelen van 600 x 600 mm. De kantoren en overige overlegruimtes zijn voorzien van Vivèsco’s (X-300) inductie-units met witte metalen plafondplanelen. 

 

Gebruikte producten


Relevante expertises


Fotocredits

  • Merijn Koelink fotografie

 

Specificaties partners/klanten

Installateur
Engie Services Zuid B.V.
Architect
OTH Architecten
Aannemer
BAM Bouw en Techniek

Gebruikte producten

MecuRo®

MecuRo®

Hèt klimaatsysteem met de optimale prijs- kwaliteitverhouding

  Het MecuRo® systeem is een kruising tussen het Inteco MeandRo® en OxzeRo® systeem waarbij de koperen buisregisters en...

bekijk MecuRo®
VivèsCo-X Serie

VivèsCo-X Serie

Krachtig door eenvoud

De VivèsCo X-serie onderscheidt zich door zijn geringe inbouwhoogte en zeer goede prijs / capaciteitsverhouding Het unieke aan di...

bekijk VivèsCo-X Serie

Gerelateerde expertises

Innovatie

Inteco geeft richting aan marktontwikkelingen

Inteco heeft diverse patent dragende producten in de klimaatplafond en inductie unit branche. De innovaties voldoen aan alle geldende normen en richtlijnen in de markt, want Inteco staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
bekijk innovatie

Design

Comfort without Compromise

We ontwikkelen concepten die de esthetische of authentieke kenmerken van een gebouw versterken en toch de comfort- en rendement voordelen opleveren van een klimaatplafond.
bekijk design

Wij vertellen u graag meer over dit project.

Theo Vos
Theo Vos Project Manager +31(0)6 216 892 79 Meer weten over Theo