NL EN FR DK

Inteco in Boxtel zoekt Logistiek coördinator

Geplaatst:
Afdeling: Logistiek
Over inteco

Wel eens in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en naar boven gekeken? Al eens nagedacht over de inrichting van een ziekenhuiskamer zonder er zelf in te liggen? Wil jij werken aan een product waarmee comfort en een verantwoord energieverbruik samengaan?    

Als het antwoord op één (of meer) van deze vragen ja is dan ben je bij Inteco aan het juiste adres. Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland en Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, Rabobank en Shell al meer dan 20 jaar op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Voor onze afdeling Manufacturing zijn wij op zoek naar een Logistiek Coördinator.

Werkzaamheden

Als Logistiek coördinator ben je verantwoordelijk voor het signaleren, faciliteren en adviseren van de organisatie inzake logistiek. Het opzetten en begeleiden van logistieke projecten. Inkomende en uitgaande goederen registeren en plannen. Beheer je de voorraad. En ben je het eerst aanspreekpunt op het gebied van interne en externe logistiek. Waar nodig voer je werkzaamheden uit op de heftruck. Een heftruck rijbewijs is dan ook vereist in deze rol.  

Daarnaast heb je regelmatig overleg met de Manager Productie over lopende zaken en adviseert over verbeteringen.   
Een gevarieerd aanbod aan werkzaamheden wat per dag kan wisselen.   

Wie zoeken we?

Met een MBO+/HBO denk en werk niveau. Je beheerst de Nederlandse taal. Hebt kennis van logistiek en logistieke mogelijkheden, van de wetgeving en volgt ontwikkelingen in het vakgebied. Je bent stressbestendig, flexibel, taak- en doelgericht en sterk in de communicatie. Je weet mensen te motiveren en aan te sturen. Je hebt overzicht in je planningen en je weet prioriteiten te stellen. Je deinst niet terug voor veranderingen en weet in te grijpen als zaken niet goed lopen.   

 
In principe werken we van 07:15 tot 16:15 uur maar indien nodig ben je bereid een ploegendienst te begeleiden (niet standaard), of om een keer op zaterdag te werken. En natuurlijk betalen we je daar extra voor. Maar het allerbelangrijkst: je vindt het leuk om in een productieomgeving te werken en voelt je thuis op de werkvloer.  

Wat hebben we te bieden

Wij bieden je een goed salaris volgens de CAO Metalektro. Daarnaast heb je bij een fulltime dienstverband recht op 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Tevens is er de mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen. Zijn beide partijen tevreden? Dan kun je in vaste dienst treden. Tenslotte: je bent onderdeel van een leuk team met fijne collega's! 

Geïnteresseerd?

En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via vacature@inteco.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Charlotte van Hemert +31(0)6 104 743 89. Wij kijken uit naar je bericht! 

Laatste nieuws: Over Inteco