NL EN FR DA
signify-verlichting-klimaatplafond-1.jpg
klimaatplafonds-binnenklimaat-verlichting[1].jpg
klimaatplafonds-binnenklimaat-verlichting[2].jpg
klimaatplafonds-binnenklimaat-verlichting[1](1).jpg
klimaatplafonds-binnenklimaat-verlichting[2](1).jpg

Verlichting Signify

Stijlvolle en efficiënte integratieoplossingen

Een klimaatplafond waarin op een uitgekiende wijze innovatieve verlichtingsarmaturen zijn geïntegreerd geeft de thermische en akoestische comfortbeleving een extra dimensie.

Al meer dan 15 jaar stemmen Signify (voorheen Philips lighting) en Inteco hun producten en systemen perfect op elkaar af met stijlvolle en efficiënte integratieoplossingen als resultaat.

De Inteco-Signify integratieoplossingen kenmerken zich door: 

Het beste uit 2 werelden:
Door het combineren van de kennis en ervaring van ’s werelds trendsetter op het verlichtingsgebied (Signify) en de trendsetter op het gebied van klimaatplafonds (Inteco), is voor elk project de perfecte oplossing mogelijk.

Less is more principe:
Uitsluitend de voor de lichtopbrengst functionele delen van het armatuur zijn in het plafond zichtbaar. Compacte armaturen door toepassing van kwalitatief hoogwaardige lichtbronnen en optieken.

Feilloze montage:
Maatvoering en montagevoorzieningen van armatuur en paneel zijn op elkaar afgestemd. Armaturen worden eenvoudig en perfect in het plafond gepositioneerd.

Grote variëteit in uitvoeringen:
Alle Inteco-Signify armaturen kunnen met dezelfde lichtbronnen, voorschakelapparaten, lichtsensoren, noodstroomaccu, etc. worden voorzien als de standaard uitvoeringen. Optioneel kunnen vrijwel alle integratie-armaturen worden voorzien van luchtsleuven en suskap.

Verantwoordelijkheid in één hand:
Inteco levert en monteert de Inteco-Signify integratie-armaturen en staat daarmee garant voor alles wat belangrijk is voor de optimale uitvoering van een project, te weten: juiste maatvoering van sparingen, perfecte montage, tijdige levering, goede werking en, indien van toepassing, de akoestische isolatiewaarde van plafond incl. armaturen.

Om de voordelen van de Inteco-Signify integratieoplossingen optimaal te kunnen benutten is het van belang dat wij zo vroeg mogelijk bij een project zijn betrokken. Wij vinden graag samen met u dé totaaloplossing voor uw project.

Gerelateerde producten

Metalen koven

Metalen koven

Dé finishing touch van een plafond

  Naast de montage van de plafonds en het integreren van de inbouwcomponenten zorgt Inteco ook voor een nette afwerking van het pla...

bekijk Metalen koven
Roosters Algemeen

Roosters Algemeen

Lijnroosters en wervelroosters

Klimaatplafonds dragen in hoge mate bij aan het thermische en akoestische comfort. Het comfort en de uitstraling van het klimaatplafond k...

bekijk Roosters Algemeen
Energiehaag

Energiehaag

Energiezuinig koelen èn verwarmen

Zonnecollectoren en klassieke energiedaken worden ontworpen om de directe stralingswarmte van de zon te gebruiken. Aangezien het aantal z...

bekijk Energiehaag