NL EN FR DK

Verlichting

Stijlvolle en efficiënte integratieoplossingen

Een klimaatplafond waarin op een uitgekiende wijze innovatieve verlichtingsarmaturen zijn geïntegreerd geeft de thermische en akoestische comfortbeleving een extra dimensie.

Unieke integratie dankzij samenwerking met Philips Al meer dan 15 jaar stemmen Philips en Inteco hun producten en systemen perfect op elkaar af met stijlvolle en efficiënte integratieoplossingen als resultaat.

 

De Philips-Inteco integratieoplossingen kenmerken zich door: 

Het beste uit 2 werelden:
Door het combineren van de kennis en ervaring van ’s werelds trendsetter op het verlichtingsgebied (Philips) en de trendsetter op het gebied van klimaatplafonds (Inteco), is voor elk project de perfecte oplossing mogelijk.

Less is more principe:
Uitsluitend de voor de lichtopbrengst functionele delen van het armatuur zijn in het plafond zichtbaar. Compacte armaturen door toepassing van kwalitatief hoogwaardige lichtbronnen en optieken.

Feilloze montage:
Maatvoering en montagevoorzieningen van armatuur en paneel zijn op elkaar afgestemd. Armaturen worden eenvoudig en perfect in het plafond gepositioneerd.

Grote variëteit in uitvoeringen:
Alle Philips-Inteco armaturen kunnen met dezelfde lichtbronnen, voorschakelapparaten, lichtsensoren, noodstroomaccu, etc. worden voorzien als de standaard uitvoeringen. Optioneel kunnen vrijwel alle integratie-armaturen worden voorzien van luchtsleuven en suskap.

Verantwoordelijkheid in één hand:
Inteco levert en monteert de Philips-Inteco integratie-armaturen en staat daarmee garant voor alles wat belangrijk is voor de optimale uitvoering van een project, te weten: juiste maatvoering van sparingen, perfecte montage, tijdige levering, goede werking en, indien van toepassing, de akoestische isolatiewaarde van plafond incl. armaturen.

Om de voordelen van de Philips-Inteco integratieoplossingen optimaal te kunnen benutten is het van belang dat wij zo vroeg mogelijk bij een project zijn betrokken. Wij vinden graag samen met u dé totaaloplossing voor uw project.

Gerelateerde producten

Opticlean niet zichtbaar inblaasroosters

Opticlean niet zichtbaar inblaasroosters

Niet zichtbaar inblaasrooster

Inteco levert en monteert in samenwerking met Krantz een niet zichtbaar inblaasrooster voor frisse en gezonde luchttoevoer in uw kantoor....

bekijk Opticlean niet zichtbaar inblaasroosters
Roosters Algemeen

Roosters Algemeen

Lijnroosters en wervelroosters

Klimaatplafonds dragen in hoge mate bij aan het thermische en akoestische comfort. Het comfort en de uitstraling van het klimaatplafond k...

bekijk Roosters Algemeen
Energiehaag

Energiehaag

Energiezuinig koelen èn verwarmen

Zonnecollectoren en klassieke energiedaken worden ontworpen om de directe stralingswarmte van de zon te gebruiken. Aangezien het aantal z...

bekijk Energiehaag