NL EN FR DA

VivèsCo-A Serie

Functionaliteit en comfort op het hoogste niveau

De VivèsCo A-serie onderscheidt zich door zijn hoge comfort in koel- én verwarmingsbedrijf, flexibiliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

De VivèsCo A-serie inductie-unit combineert een perfect comfort met maximale functionaliteit en fraaie vormgeving. Door de gepatenteerde automatisch gestuurde luchtinblaas klep wordt zowel in de zomer als winter de lucht optimaal de ruimte ingeblazen.

De automatisch gestuurde luchtinblaas kleppen zorgen voor een variabele inblaashoek van de lucht en zo voor een hoog comfort in zowel koel- als verwarmingsbedrijf. Een gelijkmatige temperatuur in de ruimte is het resultaat.

De A-300 unit heeft een modulaire breedtemaat van 300 mm en de lengtemaat kan variëren van minimaal 800 mm tot maximaal 2400 mm.

 vergelijkingsoverzicht inductie units

 

Wilt u een bestektekst op maat ontvangen van de VivèsCo-A inductie-unit?
Klik dan op onderstaande knop en stuur een e-mail naar onze adviseurs o.v.v. 'bestektekst VivèsCo-A'. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gewenste informatie voorzien.

vraag een bestektekst aan voor dit klimaatplafond

 

Werking

Afhankelijk van de inblaastemperatuur vindt er een automatische verstelling van de inblaasrichting plaats. Bij het koelen wordt de lucht hierdoor langs het plafond ingeblazen (Coanda-effect). Bij het verwarmen wordt de klep zodanig versteld dat er een variabele hoek ontstaat en de warme lucht hoog inducerend de ruimte in wordt geblazen. Hierdoor garandeert het systeem een gelijkmatige temperatuur en een hoge comfortniveau.

Via 2 rijen aerodynamisch gevormde inblaasnozzles wordt de primaire (verse) lucht in de inductiezone van de unit geblazen. De nozzles zijn uitwisselbaar waardoor bij wijziging van de ruimtefunctie de units eenvoudig zijn aan te passen aan de nieuwe situatie. Doordat er nozzles in verschillende afmetingen zijn, kunnen de units voor elke situatie optimaal worden geselecteerd. Het onderpaneel van de unit is scharnierbaar uitgevoerd, waardoor de binnenzijde van de unit inclusief de warmtewisselaar gemakkelijk bereikbaar en te reinigen is.

Deze ­ flexibel inzetbare inductie-unit is te integreren in alle plafondsystemen, of zelfstandig aan een bouwkundige constructie af te hangen.

 

 

Gerelateerde producten

VivèsCo-X Serie

VivèsCo-X Serie

Krachtig door eenvoud

De VivèsCo X-serie onderscheidt zich door zijn geringe inbouwhoogte en zeer goede prijs / capaciteitsverhouding Het unieke aan di...

bekijk VivèsCo-X Serie
Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

Comfort without Compromise

  Het Inteco team heeft inmiddels honderden projecten uitgevoerd die onze maatwerk zorg en toewijding hebben gekregen. De prod...

bekijk Maatwerk oplossingen