NL EN FR DA

Hager

Architectenbureau De Twee Snoeken heeft voor Hager Nederland een functioneel gebouw ontworpen met een open uitstraling en een warme sfeer. Het is ontworpen in een driehoeksvorm met ronde vormen, passend bij het driehoekige bouwperceel. Dit laatste geeft direct de uitdaging weer voor Inteco. Ter plaatse van het auditorium zijn deze ronde vormen namelijk een complicerende factor voor de montage. Het montageteam heeft als oplossing voor deze uitdaging de panelen ter plekke op maat en in een ronde vorm gezaagd en gemonteerd.

De werkplekken op de tweede en derde verdieping zijn ontworpen als een hybride en gezonde werkomgeving met Signify verlichtingsarmaturen. Hier zijn Lineair grid bandrasters (type C) toegepast en op vier van de zes hoeken zijn Omega bandrasters gemonteerd om de draaiing van het plafond op te vangen. 

Fotografie: Joep Jacobs

 

Specificaties partners/klanten

Opdrachtgever
Willems Technische Installaties
Installatie Adviseur
Valstar Simonis
Architect
Twee Snoeken

Gebruikte producten

OxzeRo®

OxzeRo®

Kunststof diffusiedicht klimaatsysteem voor koelen en verwarmen

  Het OxzeRo® systeem is door Inteco geheel in eigen huis ontwikkeld en heeft een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. He...

bekijk OxzeRo®

Gerelateerde expertises

Maatwerk

We streven naar optimale comfortbeleving en doen hierin geen concessies.

Het credo van Inteco is: 'Comfort without Compromise'. We zetten onze creativiteit, ervaring en expertises in waardoor we een complete plafondintegratie in het gebouwconcept kunnen realiseren.


bekijk maatwerk