NL EN FR DK

T-Grid

Voor onregelmatige ruimtevormen

Inteco’s T-Grid is een eenvoudig inlegsysteem, bestaande uit smalle T-vormige rasters in een wat kleinere vierkante of rechthoekige modulatie. Dit maakt het systeem zeer geschikt voor afwijkende en onregelmatige ruimtevormen.

In plaats van opgelegde vlakke panelen kunnen ook zogenaamde doorzaktetegels worden toegepast. Het T-Grid wordt in dat geval terugliggend uitgevoerd, waardoor het geheel er afgewerkter uitziet.

No nonsense constructie

Bij het T-Grid systeem  van Inteco worden de 24 mm brede hoofd-en tussenprofielen met elkaar verbonden tot een rasterwerk. De hoofdprofielen worden door middel van draad of nonius-hangers aan het bouwkundig plafond opgehangen.

Met het T-Grid systeem verzekert u zich van een eenvoudig en correct afgewerkt plafond met een goed toegankelijk plafondplenum. Al naar gelang uw esthetische wensen kunt u Inteco’s T-Grid systemen met de volgende opties complementeren:

  • Vierkante panelen
  • Rechthoekige panelen
  • Speciale panelen (in overleg)

De modulering van het T-Grid systeem varieert van 600 tot 1200 mm. De maximale afstand tussen de ophangpunten is 1200 mm.

Gerelateerde producten

MeandRo-Clean

MeandRo-Clean

Optimaal comfort, hygiëne en reduceert verspreiding van bacteriën

Het MeandRo-Clean klimaatplafond is een krachtige oplossing voor instellingen met een strenge hygiëne eis zoals ziekenhuizen, labora...

bekijk MeandRo-Clean
OxzeRo

OxzeRo

Kunststof diffusiedicht klimaatsysteem voor koelen en verwarmen

Het OxzeRo systeem is door Inteco geheel in eigen huis ontwikkeld en heeft een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Het OxzeRo syst...

bekijk OxzeRo
MecuRo

MecuRo

Hèt klimaatsysteem met de optimale prijs- kwaliteitverhouding

Het MecuRo systeem is een kruising tussen het Inteco MeandRo en OxzeRo systeem waarbij de koperen buisregisters en flexibele slangen van ...

bekijk MecuRo