NL EN FR DK

T-Grid

Voor onregelmatige ruimtevormen
 

Inteco’s T-Grid is een eenvoudig inlegsysteem, bestaande uit smalle T-vormige rasters in een wat kleinere vierkante of rechthoekige modulatie. Dit maakt het systeem zeer geschikt voor afwijkende en onregelmatige ruimtevormen.

In plaats van opgelegde vlakke panelen kunnen ook zogenaamde doorzaktetegels worden toegepast. Het T-Grid wordt in dat geval terugliggend uitgevoerd, waardoor het geheel er afgewerkter uitziet.

No nonsense constructie

Bij het T-Grid systeem  van Inteco worden de 24 mm brede hoofd-en tussenprofielen met elkaar verbonden tot een rasterwerk. De hoofdprofielen worden door middel van draad of nonius-hangers aan het bouwkundig plafond opgehangen.

Met het T-Grid systeem verzekert u zich van een eenvoudig en correct afgewerkt plafond met een goed toegankelijk plafondplenum. Al naar gelang uw esthetische wensen kunt u Inteco’s T-Grid systemen met de volgende opties complementeren:

  • Vierkante panelen
  • Rechthoekige panelen
  • Speciale panelen (in overleg)

De modulering van het T-Grid systeem varieert van 600 tot 1200 mm. De maximale afstand tussen de ophangpunten is 1200 mm.

Gerelateerde producten

MecuRo®

MecuRo®

Hèt klimaatsysteem met de optimale prijs- kwaliteitverhouding

  Het MecuRo® systeem is een kruising tussen het Inteco MeandRo® en OxzeRo® systeem waarbij de koperen buisregisters en...

bekijk MecuRo®
Quad Grid 100 / 200

Quad Grid 100 / 200

Stabiliteit en flexibiliteit in twee richtingen

  Inteco’s Quad Grid 100 systeem geeft u de ruimte om systeemwanden naar wens parallel danwel haaks op de gevel onder de desb...

bekijk Quad Grid 100 / 200
Lineair Grid

Lineair Grid

De ideale kantoormaat

  Wie de voorkeur geeft aan een ongecompliceerde en toch veelzijdige oplossing, opteert voor Inteco’s metalen Lineair Grid sy...

bekijk Lineair Grid