NL EN FR DA

T-Grid

Voor onregelmatige ruimtevormen
 

Inteco’s T-Grid is een eenvoudig inlegsysteem, bestaande uit smalle T-vormige rasters in een wat kleinere vierkante of rechthoekige modulatie. Dit maakt het systeem zeer geschikt voor afwijkende en onregelmatige ruimtevormen.

In plaats van opgelegde vlakke panelen kunnen ook zogenaamde doorzaktetegels worden toegepast. Het T-Grid wordt in dat geval terugliggend uitgevoerd, waardoor het geheel er afgewerkter uitziet.

No nonsense constructie

Bij het T-Grid systeem  van Inteco worden de 24 mm brede hoofd-en tussenprofielen met elkaar verbonden tot een rasterwerk. De hoofdprofielen worden door middel van draad of nonius-hangers aan het bouwkundig plafond opgehangen.

Met het T-Grid systeem verzekert u zich van een eenvoudig en correct afgewerkt plafond met een goed toegankelijk plafondplenum. Al naar gelang uw esthetische wensen kunt u Inteco’s T-Grid systemen met de volgende opties complementeren:

  • Vierkante panelen
  • Rechthoekige panelen
  • Speciale panelen (in overleg)

De modulering van het T-Grid systeem varieert van 600 tot 1200 mm. De maximale afstand tussen de ophangpunten is 1200 mm.

Gerelateerde producten

Concealed Grid

Concealed Grid

Voor een rustig en samenhangend beeld

  De Concealed Grid systemen van Inteco kenmerken zich door de afwezigheid van een zichtbare ophangconstructuur. Het gelijkmatige l...

bekijk Concealed Grid
AdeRo

AdeRo

Kunststof diffusie-open klimaatsysteem voor koelen en verwarmen

  Het AdeRo systeem is een kunststof diffusie-open klimaatsysteem dat zich kenmerkt door een grote flexibiliteit voor wat betreft h...

bekijk AdeRo
OxzeRo®

OxzeRo®

Kunststof diffusiedicht klimaatsysteem voor koelen en verwarmen

  Het OxzeRo® systeem is door Inteco geheel in eigen huis ontwikkeld en heeft een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. He...

bekijk OxzeRo®