NL

Klimaateiland

Inteco; een klimaatplafond eiland voor elke wens

Een klimaatplafond eiland is een uitstekende oplossing om een ruimte te koelen of te verwarmen. Dankzij de naadloze integratie met de ruimte, kan men genieten van comfort zonder een concessie te doen aan de omgeving. En dat is juist zo fijn omdat convectieve systemen – die lucht verplaatsen zoals airco’s en ventilatorconvectoren – voor velen een doorn in het oog zijn vanwege opvallende elementen.

Inteco biedt meer dan enkel klimaatplafond eiland oplossingen

U zoekt maatwerk oplossingen voor een optimaal en comfortabel binnenklimaat? Dan bent u bij Inteco aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis, kunnen wij het gehele proces tot in de puntjes voor u verzorgen. Wij maken hierbij onder andere gebruik van onze in-huis R&D en productie afdeling en bieden we u de mogelijkheid tot het bekijken van een proefopstelling in onze mock up ruimte. Daarnaast werken we efficiënt met u, en uw partners samen doordat we Lean methodisch te werk gaan en ervaring hebben in supply chain management. Kortom: we maken ons credo ‘comfort without compromise’ ook echt waar!

Meer weten over Inteco?

Voordeel van een klimaateiland t.o.v. convectieve systemen

Tocht, lawaai en droge lucht zijn veelvoorkomende klachten als het gaat om convectieve systemen, die dus werken op basis van luchtverplaatsing. Deze klachten zijn volledig afwezig bij een klimaatplafond eiland omdat deze gebaseerd is op stralingsverkoeling- of verwarming. Hierbij stroomt er namelijk koud of warm water door de (metalen)klimaatelementen om op deze wijze de ruimte te verkoelen of te verwarmen. Met een klimaateiland van Inteco bent u verzekerd van een effectieve klimaatbeheersing en maximaal comfort.

Ontdek al onze producten

Klimaateiland mogelijkheden

In tegenstelling tot een klimaatplafond, bedekt een klimaateiland slechts een gedeelte van het bouwkundige plafond waardoor de ruimte ‘hoger’ zal ogen. Daarnaast geven specifieke plaatsingen ook een stoere industriële look. En wist u ook dat wij ze kunnen leveren in allerlei kleuren zodat ze opgaan in de omgeving of juist een kleurenaccent aanbrengen? Ons assortiment bestaat uit twee types;

Klimaatplafond eiland: Bedekt het bouwkundige plafond gedeeltelijk. Hoog koelvermogen per m². Leverbaar in diverse klimaatelementen: kunststof, koper of volledig strekmetaal.
Klimaatplafond eiland hybride: Aanvullend op de standaard uitvoering kan dit type gecombineerd worden met een natuurlijke warmtebron of warmteopslag.

Bekijk het overzicht van onze klimaateiland producten

Benieuwd naar onze klimaateiland oplossingen?

Onze productspecialisten staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en kunnen u voorzien van een op-maat-gemaakte advies. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn.

Neem direct contact met ons op