NL EN FR DK

Brand Control Rooms

Inteco heeft echt bewezen mee te denken en flexibel te kunnen handelen.'

John Blom Sales Backoffice
Brand Control Rooms

Brand Control Rooms is dé turnkey inrichter van meld- en controlekamers. Wereldwijd transformeren wij, met o.a. eigen maatwerkmeubilair, ruimtes naar compleet hoogwaardig ingerichte ruimtes. Naast meubilair leveren wij ook av apparatuur, verlichting, vloeren, wanden, enz. Als onderaannemer levert Inteco (klimaat)plafonds.

In 2015 hebben wij Inteco benaderd om als onderaannemer een omvangrijk project voor het bedrijf Oman Oil Refineries and Petroleum Industries in Oman uit te voeren. Hier heeft Inteco echt bewezen mee te denken en flexibel te kunnen handelen. Het hoogwaardige maatwerkplafond met speciaal geïntegreerde verlichting is dan ook super strak opgeleverd. Dit zijn voor ons dé partijen om mee samen te werken.

Als turnkey inrichter van meld- en controlekamers willen wij ons kunnen onderscheiden door voorop te lopen met innovatieve hoogwaardige producten. Met als specialiteit maatwerk. Hierin complementeert Inteco ons assortiment. 

Meer informatie over Brand Control Rooms:
Brand Control Rooms is dé turnkey inrichter van meld- en controlekamers. Wereldwijd transformeren wij, met o.a. eigen maatwerkmeubilair, ruimtes naar compleet hoogwaardig ingerichte ruimtes. Naast meubilair leveren wij ook av apparatuur, verlichting, vloeren, wanden, enz.