NL EN FR

Hoogaerts Lichttechniek

Onze samenwerking staat garant voor kwalitatief maatwerk

Wat de samenwerking tussen Inteco en Hoogaerts Lichttechniek zo prettig maakt? We staan allebei voor kwalitatief maatwerk. Door goed te luisteren naar de wensen die de opdrachtgever heeft op het gebied van esthetische en functionele eisen kan Hoogaerts Lichttechniek optimaal advies geven over passende verlichting voor in het Inteco klimaatplafond. Denk hierbij ook aan advies over afscherming en lichtkleur.

Hoogaerts Lichttechniek levert voor Inteco op maat gemaakte armaturen voor verschillende plafondsystemen. En dat met een uitzonderlijk snelle levertijd. Samen zorgen we zo voor de perfecte oplossing voor elke ruimte.

Meer informatie over Hoogaerts Lichttechniek
Hoogaerts Lichttechniek is als projectverlichter gespecialiseerd in het verzorgen van duurzame verlichting voor onder meer ziekenhuizen, bedrijfshallen, kantoren, sporthallen, educatieve instellingen, hotels en showrooms. Wij zijn in Nederland exclusief importeur van hoogstaande internationale merken en kunnen hiermee een compleet programma van decoratieve en technische verlichting, industriële armaturen, buitenverlichting en noodverlichting aanbieden.