NL EN FR DA

Kennis opdoen met leerzame stage bij Inteco

Overzicht van stage Bob van Boxtel

Ongeveer 1,5 jaar geleden maakte ik (Bob van Boxtel) kennis met Inteco. Tijdens een tussenjaar wilde ik wat bijverdienen en ik deed dit op de fabrieksvloer van Inteco. Daar heb ik voor verschillende projecten voornamelijk aan de soldeermachine gestaan. De laatste tijd zie ik een van de projecten waaraan ik heb gewerkt dagelijks in het nieuws. Het project waar ik op doel is EMA, waar op dit moment alles op alles wordt gezet om uit de coronacrisis te komen. Maar natuurlijk heb ik ook aan andere projecten gewerkt. Over een van deze projecten komt volgende week meer informatie.

In september 2020 begon ik met mijn stage voor de opleiding commerciële economie, het leek me leuk om dit te doen bij een bedrijf wat ik al kende en al snel kwam Inteco in beeld. Nu loop ik daar tot en met januari stage op de verkoopafdeling. Ik richt me voornamelijk op marketing en in het bijzonder de online marketing.

Voor de salesafdeling ben ik bezig met het doorvoeren van een verbetering rondom het offertetraject. Omdat mijn visie is dat marketing en sales elkaar kunnen versterken, zal dit verbetertraject ook een positieve bijdrage gaan leveren aan de klantbeleving.

Een klimaatplafond draagt bij aan een duurzaam kantoor. Het is dus een goed bedrijf om ervaring op te doen vanwege de snelle ontwikkelingen rondom duurzaamheid. Het is interessant om mee te denken over verschillende duurzaamheidsvraagstukken. Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld online marketing, duurzaamheid en klantbeleving, is het een erg leerzame periode voor mij. Waar ik eerst alleen wist van deze ontwikkelingen, leer ik nu verschillende manieren om hiermee om te gaan.

Enkele van mijn werkzaamheden zijn:

  • Maken van projectpagina’s, nieuwspagina’s en social media posts;
  • Meedenken over verschillende duurzaamheidsvraagstukken;
  • Data van verschillende bronnen analyseren en hierop reageren;
  • Maken van nieuwsbrieven voor verschillende landen;
  • Verbeteren van het offertetraject (wensen zowel intern als extern in kaart brengen en tot één geheel brengen, briefing geven aan verschillende bedrijven omtrent opdracht, integratie verbetering met verschillende systemen en binnen huidige strategie);
  • Verbeteren van de klantervaring;
  • Verbeteren van de vindbaarheid in Google;
  • Meedenken over nieuwe manier om de (online) marketing te verbeteren;
  • Begeleiden van de creatie van nieuwe visuele content.

Inteco is een bedrijf waar je alle kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er hangt een erg leuke en open sfeer en iedereen doet zijn best om je gelijk thuis te laten voelen. Zelfs in deze tijd waarin er minder contact is tussen collega’s blijft de sfeer goed. Ook hier komt het credo ‘Comfort without Compromise terug’. De begeleiding vanuit Inteco is uitmuntend en men doet zijn best om je echt te helpen ontwikkelen op voor jou belangrijke gebieden. Er wordt goed aangevoeld of je meer verantwoordelijkheden aankan en leert op die manier veel over verschillende facetten binnen je vakgebied. Ik denk oprecht dat ik het niet veel beter had kunnen treffen dan de stage die ik nu heb.

Laatste nieuws

Inteco presenteert Phaseo op de Architect@Work beurs in Luxemburg

Inteco presenteert Phaseo op de Architect@Work beurs in Luxemburg

Phaseo, het systeem dat gebaseerd is op PCM (Phase Chance Matrerials). Is...

lees verder
Inteco aanwezig bij Architect@Work in Luxemburg

Inteco aanwezig bij Architect@Work in Luxemburg

Op 24 en 25 april van dit jaar vindt de architect@work-beurs plaats in...

lees verder
Tour d'Orange Climate 2023

Tour d'Orange Climate 2023

Na de overname was het dit jaar tijd om de Tour d'Inteco voor het eerst om...

lees verder