NL EN FR DK

Corona virus - Inteco volgt richtlijnen RIVM

Corona virus - Inteco volgt richtlijnen RIVM

Beste relaties van Inteco, 

Op dit moment leven we in een vreemde wereld die gebukt gaat onder de last van het coronavirus. Het maatschappelijke en economische leven raakt steeds meer ontwricht. Ook op ons heeft het grote impact. Uiteraard staat de gezondheid van onze collega’s en u voorop. Vandaar dat we, vanzelfsprekend, de richtlijnen van het RIVM strikt opvolgen. Daarnaast willen we zo goed mogelijk onze bedrijfscontinuïteit waarborgen.

Productie
Op dit moment draait de productie van Inteco op volle bezetting en ondervinden wij geen grote problemen met de bevoorrading. Ook leveringen vanuit ons magazijn vinden vooralsnog zonder vertraging plaats. Wel is er al sprake van verschillende productiestops in het buitenland, met name in Italië, maar vooralsnog weten wij dit op te vangen.

In de productie werken we met de richtlijnen van het RIVM wat betekent dat er niet meer collectief gepauzeerd wordt, dat er voldoende afstand is tussen de medewerkers en dat wij alle benodigde hygiëne-maatregelen treffen. 

Verkoop en Projectbegeleiding
Onze Projectmanagers, projectbegeleiders, engineers en de buitendienst werken vanuit huis en zijn gewoon bereikbaar per mail of telefoon. Kortom: de dienstverlening blijft bestaan zoals u van ons gewend bent. 

Wij hopen u hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en spreken de wens uit in de toekomst weer in goede gezondheid met elkaar zaken te kunnen doen!


Paul Ruijgrok
Algemeen Directeur Inteco b.v. 

 

Laatste nieuws

Orange Climate versterkt positie door overname Inteco

Orange Climate, ontwikkelaar en producent van duurzame klimaatsystemen,...

lees verder
Terugblik Tour d'Inteco tweede editie

Terugblik Tour d'Inteco tweede editie

Op 8 september vond de tweede editie van de Tour d'Inteco plaats. Hét...

lees verder
Ontwikkeling vitaliteitsprogramma Inteco

Ontwikkeling vitaliteitsprogramma Inteco

Gisteren heeft onze HR coördinator  Charlotte van Hemert - van Tol...

lees verder