NL EN FR DA

Inteco presenteert Phaseo op de Architect@Work beurs in Luxemburg

Klimaatplafonds - Phaseo (PCM)
Inteco benadrukt zijn ambitie voor groei in Luxemburg met de introductie van Phaseo (PCM) op de Architect@Work beurs. Deze innovatieve Architecten beurs werd gehouden op 24 en 25 april in de Luxexpo in Luxembourg.

Phaseo, het systeem dat gebaseerd is op PCM (Phase Chance Matrerials). Is ontwikkeld door Inteco en Orange Climate in Nederland voor de europeesche markt en zorgt voor de klimaatbeheersing in een ruimte op een duurzame manier, met minimale additionele energie. 

De beurs, waar deelname alleen mogelijk is wanneer een nieuw innovatief product wordt gepresenteerd, was de uitgelezen kans voor Inteco om de Phaseo (PCM) klimaatoplossing te introduceren.  

De introductie van deze klimaatoplossing sluit aan bij de ambitie van Inteco om te blijven groeien in Luxemburg en, zoals in voorgaande jaren, de best passende klimaatoplossing aan te bieden, maar nu op een duurzame manier. Wij willen allen aanwezige bedanken voor het enthousiasme en interesse gedurende tijdens de beurs! 

Wilt u ook de stap maken naar een comfortabel en duurzaam binnenklimaat? Bezoek dan onze Phaseo (PCM) pagina en neem contact op met Xavier Nabunsky (voor Luxemburg) of Timothy Vrins (voor Nederland).  

Dit artikel is geschreven door

Joris
Joris Marketing specialist Meer weten over Joris

Laatste nieuws

Inteco aanwezig bij Architect@Work in Luxemburg

Inteco aanwezig bij Architect@Work in Luxemburg

Op 24 en 25 april van dit jaar vindt de architect@work-beurs plaats in...

lees verder
Tour d'Orange Climate 2023

Tour d'Orange Climate 2023

Na de overname was het dit jaar tijd om de Tour d'Inteco voor het eerst om...

lees verder
 Orange Climate versterkt positie door overname Inteco

Orange Climate versterkt positie door overname Inteco

Orange Climate, ontwikkelaar en producent van duurzame klimaatsystemen,...

lees verder