NL EN FR DK

De Munthof

Klimalofter
De Munthof: Udvidede øer med loftsmetalklimat mellem eksisterende bjælker

I et af Amsterdams travleste underholdningsområder, Reguliersdwarsstraat, renoverede Van Wijnen Munthof. Den monumentale bygning, der stort set består af parkeringsniveauer, er blevet omdannet til et behageligt og behageligt sted at arbejde. Indeklimaet bliver behageligt og håndterbart gennem de udvidede metalklimaøer Inteco.

Klimalofterne er udformet som øer og placeret mellem de eksisterende bjælkelag. Kølevarmerør loddes til det ekspanderede metal for høj varme- og køleemission. Det udvidede metal har en anden grad af gennemsigtighed fra alle vinkler, så der er et legende kig på hovedledningsarbejdet.

Belysningsarmaturerne er beregnet til at måle og indgår som en del af en båndtraster en del af klimataket. Dagslys- og tilstedeværelsessensorer er integreret i nogle af LED-armaturerne.

Klik her for flere fotos og baggrundsoplysninger om Munthof .

Seneste nyt

AFAS Experience Center

AFAS Experience Center

Softwarefirmaet AFAS har udviklet en imponerende bygning i Holland, der...

Få mere at vide
H.C. Andersen Museum

H.C. Andersen Museum

H.C. Andersen Museum beretter om mennesket Andersen, hans liv og hans...

Få mere at vide
To topspillere går sammen om en ultimativ komfortoplevelse

To topspillere går sammen om en ultimativ komfortoplevelse

PareauLux-klimalofter er resultatet af et samarbejde mellem to...

Få mere at vide