NL EN FR DK

Voorman Productie

Geplaatst: 25 november 2021
Afdeling: Productie
Over inteco

Wel eens in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en naar boven gekeken? Al eens in een ziekenhuis naar het plafond liggen staren en je verwondert over wat er allemaal ingebouwd is? Al eens bedacht dat dit allemaal op een nauwkeurige manier gemaakt en in elkaar gezet is?

Als het antwoord op één van deze vragen ja is dan ben je bij Inteco aan het juiste adres. Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland. En Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, Rabobank en Shell al meer dan 25 jaar op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Voor onze productieafdeling zijn wij op dit moment op zoek naar een Voorman.

Werkzaamheden

Als Voorman Productie ben je verantwoordelijk voor de bezetting van de productie en het voorbereiden van de productieorders.
Je kijkt naar dagelijkse invulling van de werkvloer, zorgt voor opleidingstrajecten van nieuwe medewerkers en bent aanspreekpunt voor de productiemedewerkers. Je zorgt voor inplannen van onderhoud van machines, neemt maatregelen bij storingen en je kunt snel handelen bij uitval in het productieproces.  Je controleert de kwaliteit van de gemaakte producten en overlegt met de afdeling logistiek wat verzonden kan worden. Daarnaast heb je regelmatig overleg met de Manager Productie over lopende zaken en adviseert over verbeteringen. Een gevarieerd aanbod aan werkzaamheden wat per dag kan wisselen.

Wie zoeken we?

Je beheerst de Nederlandse taal. Je weet mensen te motiveren en aan te sturen. Je hebt overzicht in je planningen en je weet prioriteiten te stellen. Je deinst niet terug voor veranderingen en weet in te grijpen als zaken niet goed lopen.
In principe werken we van 07:15 tot 16:15 uur maar indien nodig ben je bereid een ploegendienst te begeleiden (niet standaard), of om een keer op zaterdag te werken. En natuurlijk betalen we je daar extra voor. Maar het allerbelangrijkst: je vindt het leuk om in een productieomgeving te werken en voelt je thuis op de werkvloer.

Wat hebben we te bieden

We bieden je een goed salaris volgens de CAO Metalelektro. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Daarnaast hebben we fijne werktijden, leuke collega’s en kun je opleidingen volgen en je verder ontwikkelen. 


Geïnteresseerd?

Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op www.inteco.nl. Spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een recente CV en een korte motivatie via vacature@inteco.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laatste nieuws: Over Inteco