NL EN FR DA

Vacature Productie Medewerker

Geplaatst: 01 september 2022
Afdeling: Productie
Over inteco voorbeeldvacature.png

Bij Inteco in Boxtel maken we klimaatplafonds. Klik hier voor meer uitleg over onze producten

Wat zijn de werkzaamheden?
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor metaalbewerkingen, het bedienen van soldeer- of lasermachines, het ponsen van gips, het inleggen van wol of het samenstellen van panelen. Een gevarieerd aanbod aan werkzaamheden wat per dag kan wisselen. Het is een functie waarbij je de hele dag (licht /middel /zwaar) fysiek bezig bent. Hou jij van aanpakken? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Wie zoeken we?
Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om veiligheidsinstructies te kunnen volgen en met je collega’s te kunnen overleggen. We vragen inzet, toewijding en flexibiliteit.
In principe werken we van 07:15 tot 16:15 uur, maar indien nodig ben je bereid in ploegendienst te werken, of om een keer op een zaterdag door te werken. En natuurlijk betalen we je daar extra voor.

Wat hebben we te bieden?
Wij bieden je een goed salaris volgens de CAO Metalektro. Daarnaast heb je bij een fulltime dienstverband recht op 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Tevens is er de mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen. Zijn beide partijen tevreden? Dan kun je in vaste dienst treden. Tenslotte: je bent onderdeel van een leuk team met fijne collega's!

Ben je geinteresseerd?
Stuur dan een beknopt CV (contactgegevens, opleiding, recente werkervaring) naar vacature@inteco.nl

We kijken uit naar je bericht!

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

Laatste nieuws: Over Inteco