NL EN FR DA

Vacature Productie Medewerker

Geplaatst:
Afdeling: Productie
Over inteco

Wel eens in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en naar boven gekeken? Al eens nagedacht over de inrichting van een ziekenhuiskamer zonder er zelf in te liggen? Wil jij werken aan een product waarmee comfort en een verantwoord energieverbruik samengaan?    

Als het antwoord op één (of meer) van deze vragen ja is dan ben je bij Inteco aan het juiste adres. Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland en Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, Rabobank en Shell al meer dan 20 jaar op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Voor onze afdeling Manufacturing zijn wij op zoek naar een Logistiek Coördinator.

Werkzaamheden

Bij Inteco ga je aan de slag als productiemedewerker! Wat houdt dit precies in? Dit betekent dat jij medeverantwoordelijk bent voor het produceren en gereedmaken van de verschillende klimaatplafonds die Inteco aanbiedt. Van het buigen van de benodigde leidingen tot het inleggen van de klimaatplafonds binnen de fabriek is er genoeg variatie, wat ervoor zorgt dat jij je in ieder geval niet hoeft te vervelen!

Wil je meer? Dat kan! Met tal van functies binnen Inteco is er altijd de kans om jezelf te laten groeien. Voor nu en voor de toekomst zit je bij Inteco dus op de goede plek.

 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Een werkdag in de fabriek in Boxtel begint om 07:15 en eindigt om 16:15. Gedurende de dag zul je, indien gewenst, verschillende taken afwisselen. De dag wordt onderbroken door 2 pauzes van een kwartier en 1 lange lunchpauze in de middag. Samen met een divers team ben je verantwoordelijk voor de productie van klimaatplafonds. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij om ervoor te zorgen dat de klimaatplafonds in uitstekende staat bij de klant terechtkomen.

Dus, wil je werken in een gezellig team, jezelf ontwikkelen en met plezier naar je werk gaan? Dan is Inteco de juiste werkgever voor jou!

Wie zoeken we?

Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt, iemand die het niet erg vindt om op verschillende plekken inzetbaar te zijn. Je beheerst de Nederlandse taal om de veiligheidsinstructies van je collega's te kunnen volgen. Ook is het een pré als je beschikbaar bent voor ploegendiensten en af en toe op zaterdag kunt werken indien nodig (uiteraard staat hier een extra vergoeding tegenover).

Wat hebben we te bieden

Wij bieden je een goed salaris volgens de CAO Metalektro. Daarnaast heb je bij een fulltime dienstverband recht op 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Tevens is er de mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen. Zijn beide partijen tevreden? Dan kun je in vaste dienst treden. Tenslotte: je bent onderdeel van een leuk team met fijne collega's!

Geïnteresseerd?

En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via werkenbij@orangeclimate.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Charlotte van Hemert +31(0)6 104 743 89. Wij kijken uit naar je bericht! 

Of maak gebruik van de onderstaande knop:

een knop die naar Orange Climate leidt

Laatste nieuws: Over Inteco