NL EN FR DK

Inteco zoekt een Account Manager

Geplaatst: 30 september 2020
Afdeling: Verkoop en marketing
Over inteco

Wel eens in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en naar boven gekeken? Al eens nagedacht over de inrichting van een ziekenhuiskamer zonder er zelf in te liggen? Altijd al op een feestje willen zeggen dat je onderdeel bent van het Bavaria-bouwteam? Als het antwoord op één van deze vragen ja is dan ben je bij Inteco aan het juiste adres.

Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland. En Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, Rabobank en Shell al meer dan 20 jaar op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Binnen Inteco werken we met projectteams die zorgen voor de begeleiding van onze projecten. Voor onze afdeling Sales zijn wij op zoek naar een Account Manager.

Werkzaamheden
  • Je bent gesprekspartner van onze klanten, zoals installateurs, adviesbureaus en architecten;
  • Je inventariseert klantwensen en zorgt voor een technisch advies, bijvoorbeeld door te participeren in de ontwerpfase;
  • Je zorgt er samen met je binnendienst collega’s voor dat klantwensen in een offerte worden vertaald;
  • Je onderhandelt en zorgt voor de contractuele afhandeling;
  • Je werkt mee aan het opstellen en realiseren van het marketingplan.
Hoe ziet een werkdag eruit?

Je eerste afspraak voor vandaag is om 09:30 zodat je na de spits kunt vertrekken. Dat betekent dat je thuis nog lekker een kop koffie drinkt en wat mails beantwoordt. Daarna stap je in de auto en belt je binnendienst collega om te spreken over de beste tactiek om een offerteaanvraag voor een nieuw te bouwen ziekenhuis uit te werken. Vooral de energiebeheersing is hier een uitdagend vraagstuk. Om 09:25 arriveer je bij je afspraak, één van de grotere architectenbureaus in Nederland die voor het nieuwe hoofdkantoor van een grote reisorganisatie een klimaatplafond wil ontwerpen waar het meubilair in kan verdwijnen. Je denkt mee over de ontwerpmogelijkheden en belooft in de komende 2 weken een technische uitwerking te sturen. Je stapt weer in de auto, stuurt een mail naar kantoor met de wensen van deze klant en geeft aan hier morgen in de daily stand op terug te komen. Je start de auto en gaat op weg naar een installateur waar je een nieuwe opdracht gaat ondertekenen voor de derde uitvoeringsfase van een kantoor op een vliegveld. Deze afspraak neemt minder tijd in beslag dan je gedacht had en je besluit nog even naar kantoor te rijden zodat je deel kunt nemen aan een brainstormsessie over de marketingstrategie voor een nieuwe ontwikkelde inductie-unit. Je kijkt op je horloge en ziet dat het tijd is om te vertrekken; je hebt immers afgesproken met een adviseur en een projectontwikkelaar om een hapje te eten en daarna samen naar de voetbalwedstrijd Ajax-Real Madrid te gaan. De kaartjes heb je een paar maanden geleden al geregeld, nu nog hopen dat het een mooie wedstrijd wordt.

Wie zoeken we?

Je hebt met veel enthousiasme je HBO opleiding werktuigbouwkunde, installatietechniek, technische bedrijfskunde of bouwkunde doorlopen en hebt reeds enige jaren relevante werkervaring opgedaan. Je combineert technisch inzicht met een flinke dosis commercieel gevoel en bent in staat helder te communiceren op verschillende niveaus. Als persoon ben je betrokken, gedreven, flexibel, een teamspeler en bovenal klantgericht. Je weet de juiste vragen te stellen en kunt goed luisteren waardoor je de klantbehoefte perfect weet te achterhalen. Je bent vastbesloten om de beoogde omzet te behalen en ziet iedere vraag die aan je gesteld wordt als een uitdaging.

Wat hebben we te bieden
  • Om te beginnen een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar komen we vast wel uit.
  • Wonend in de regio bepaal je zelf of je vandaag naar kantoor gaat, naar een afspraak of thuis werkt. Je realiseert je doelstellingen binnen de gestelde tijden, je weet zelf het beste hoe je dat moet plannen. Een optimale balans tussen privétijd en werktijd vinden wij belangrijk.
  • We zijn een organisatie die in beweging is en die vooruit wil. In alle opzichten. We hanteren LEAN-methodieken, maken VSM-modellen en houden SWAT-middagen. Kijk maar eens op de nieuwspagina van onze website.
  • Wil je groeien? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Cursussen, congressen en opleidingen volgen is altijd mogelijk.
  • En tenslotte natuurlijk een leuk team met enthousiaste collega’s. Vriendelijk, motiverend, bereid om je iets uit te leggen, en… successen vieren wij samen.
Geïnteresseerd?

En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een recente CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via vacature@inteco.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Ton Fens, Commercieel Directeur, tel: +31 (0)6 112 535 58.

Wij kijken uit naar je bericht!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste nieuws: Over Inteco