NL EN FR DA

Vacature Service Monteur

Geplaatst:
Afdeling: Uitvoer en Engineering
Over inteco

Je hebt vast weleens in de rij gestaan op het vliegveld en uit verveling omhooggekeken. Wat je dan ziet, is een klimaatplafond! Een klimaatplafond zorgt ervoor dat jij onder de beste omstandigheden kunt werken, studeren of leven. En hoewel deze klimaatplafonds van de hoogste kwaliteit zijn, kan het altijd voorkomen dat iets opeens minder goed werkt, en daar kom jij om de hoek kijken! 

Hoe ziet een werkdag eruit? vac6.png

Een Servicemonteur van Inteco is verantwoordelijk voor het verrichten van montagewerkzaamheden. Dit hoef je niet allemaal zelf in te vullen, want de planning en inzet wordt verzorgd door de Projectmanager. Het helpt als je zelfstandig verschillende situaties kunt overzien en kunt anticiperen op de klantenwens, aangezien elke situatie anders is. 

Wie zoeken we? vac1.png

Omdat je de hele dag met klimaatplafonds werkt, is een technische opleiding op MBO-niveau gewenst. Waarschijnlijk heb je tijdens je opleiding weinig geleerd over klimaatplafonds, maar wees gerust, wij leren je alles. Mocht je toch al ervaring hebben met klimaatplafonds, is dat natuurlijk een pré! Omdat je zelf bij de klant langs gaat, is het prettig als je oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel bent, en vriendelijkheid wordt vanzelfsprekend ook gewaardeerd.

Je zult bij klanten door heel Nederland langsgaan, wat de dag nooit saai of hetzelfde maakt. Maar daarvoor heb je wel een rijbewijs B nodig. Heb je een E? Nog beter! En omdat ons klantenbestand heel divers is, zul je een VOG nodig hebben voor deze functie. 

Wat hebben we te bieden vac3.png

En dan het belangrijkste: waarom jij bij ons wil komen werken. Naast het feit dat wij een heel leuk bedrijf zijn, wil jij natuurlijk laten zien hoeveel technische kennis jij hebt. En omdat je bij ons je skills elke dag aan iemand anders kunt laten zien, kan dat eigenlijk nergens anders beter dan bij Inteco! Daarnaast is, zoals eerder gezegd, geen dag hetzelfde, waardoor jij niet om de haverklap op de klok hoeft te kijken hoelang de dag nog duurt. En je collega’s in Boxtel? Die staan altijd voor je klaar! Dus voor vragen of andere zaken zijn ze er voor je. 

En mocht een leuke baan waar jij je technische skills kunt laten zien, waar geen dag hetzelfde is en waar je de leukste collega’s hebt nog steeds niet voldoende zijn? Dan zijn er ook nog 40 vakantiedagen en tal van doorgroeimogelijkheden! 

Nu overtuigd? Dat dacht ik al. Neem snel contact met ons op! 

Met warme groeten, Het Inteco-team 

Geïnteresseerd? vac4.png

Wil je werken in dit inspirerende werkveld? En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via werkenbij@orangeclimate.nl.

Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Charlotte van Hemert +31(0)6 104 743 89. 

Wij kijken uit naar je bericht! 

 

 

Laatste nieuws: Over Inteco