NL EN FR DK

Inteco zoekt een Project Engineer

Geplaatst: 07 april 2020
Afdeling: Engineering
Over inteco

Wel eens in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en naar boven gekeken? Al eens nagedacht over de inrichting van een ziekenhuiskamer zonder er zelf in te liggen? Altijd al op een feestje willen zeggen dat je onderdeel bent van het Bavaria-bouwteam?

Als het antwoord op één van deze vragen ja is dan ben je bij Inteco aan het juiste adres. Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland. En Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, Rabobank en Shell al meer dan 20 jaar op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z.. Binnen Inteco werken we met projectteams die zorgen voor de begeleiding van onze projecten.

Werkzaamheden

Ter versterking van onze afdeling projectuitvoering en engineering zijn wij op zoek naar een project engineer. Wat zijn je werkzaamheden?

 • Je zorgt voor het modelleren van de klimaatplafonds in een 3D-model;
 • Je werkt hiervoor met Revit;
 • Je coördineert en herkent de workflows van andere disciplines.
 • Je zet nieuwe modellen op en zoekt mee naar oplossingen voor clashes;
 • Je werkt nauw samen met de Projectmanager en houdt de planning van de projecten in de gaten;
 • Je zorgt voor bestellingen en onderhoudt contact met leveranciers.
Hoe ziet een werkdag eruit?

Bij Inteco beginnen we tussen half 8 en 9 uur. Na een kop koffie begint je werkdag met een ‘Daily Stand’. Je bespreekt met je team alle werkzaamheden voor de komende twee weken. Uiteraard nemen jullie taken van elkaar over als het nodig is. Na het lezen van je mails ga je samen met je Projectmanager verder met het uitwerken van een logistiek plan voor een nieuw project. Dit doe je in nauw overleg met Inteco Manufacturing en diverse toeleveranciers. Je stemt alles af met de partijen. Tussen de middag speel je een potje darts met collega's en je wint nog ook! In de middag maak je een aantal montagetekeningen voor een ander project en stuur je de laatste bestellingen van bevestigingsmaterialen voor dit project weg. De laatste puntjes zijn op de ‘i’ gezet. De tijd die je nog over hebt besteed je aan het begin maken van een plafondindeling voor de volgende fase van dit project.

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde, installatietechniek of bouwkunde. Daarnaast heb je ervaring in het tekenen met Revit of je hebt de ambitie je hierin verder te ontwikkelen. Als persoon ben je flexibel, accuraat, communicatief sterk en gedreven. Deze eigenschappen weet je goed in te zetten bij het dagelijkse contact met je klanten én collega’s. En bij het halen van de deadlines van je projecten. Als laatste genoemd, maar zeker niet het minst belangrijk: je bent leergierig ingesteld. Zodat je binnen afzienbare tijd veel weet over onze projecten en zelfs je projectmanager kunt vervangen tijdens zijn vakantie.

Wat hebben we te bieden
 • Om te beginnen een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar komen we vast wel uit.
 • Daarnaast hanteren we flexibele werktijden. We vinden het prettig als je overdag op kantoor bent maar of je vroeg start of juist wat langer wilt blijven laten we aan jou. Een optimale balans tussen privétijd en werktijd vinden we belangrijk.
 • We zijn een organisatie die in beweging is en die vooruit wil. In alle opzichten. We hanteren LEAN methodieken, maken VSM modellen en houden SWAT middagen. Kijk maar eens op de nieuwspagina van onze website.
 • Wil je groeien? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Cursussen, congressen en opleidingen volgen is altijd mogelijk.
 • En tenslotte natuurlijk een leuk team met enthousiaste collega’s. Vriendelijk, motiverend, bereidwillig om je iets uit te leggen, bij elkaar voor de vrijdagmiddagborrel… successen vieren wij samen.

Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op www.inteco.nl.

Geïnteresseerd?

Wil je werken in dit inspirerende werkveld? En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een recente CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via vacature@inteco.nl Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Reggie van Genuchten, HR Manager, tel: +31(0)6 528 685 97 . Wij kijken uit naar je bericht!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste nieuws: Over Inteco