NL EN FR DK

Planner Productie

Geplaatst: 25 november 2021
Afdeling: Productie
Over inteco

Wel eens in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en naar boven gekeken? Al eens in een ziekenhuis naar het plafond liggen staren en je verwondert over wat er allemaal ingebouwd is? Al eens bedacht dat dit allemaal op een nauwkeurige manier gemaakt en in elkaar gezet is?

ls het antwoord op één van deze vragen ja is dan ben je bij Inteco aan het juiste adres. Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland. En Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, Rabobank en Shell al meer dan 25 jaar op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Voor onze productieafdeling zijn wij op dit moment op zoek naar een Planner.

Werkzaamheden

Als Planner Productie ben je verantwoordelijk voor de planning van de productiewerkzaamheden bij Inteco. Dit betreft diverse productielijnen en machinebewerkingen zoals bijv. buigen, laseren, gips ponsen, maar ook assemblageorders en inpakwerkzaamheden.
Je deelt de bezetting van de machines in en weet welke medewerkers je waar kunt inzetten. Je hebt zicht op de geleverde voorraden en kunt de planning snel en effectief wijzigen als materialen niet op tijd binnen zijn. Je schakelt met Projectmanagers van de afdeling Projectuitvoering als projecten vertragingen oplopen of planningen verschuiven. Je overlegt met de Manager Productie over lopende zaken en adviseert over verbeteringen.

Wie zoeken we?

Je beheerst de Nederlandse taal. Je bent aanspreekpunt voor de Voorman Productie maar ook voor de Projectmanagers. Je hebt overzicht in je planningen en je weet prioriteiten te stellen. Je deinst niet terug voor veranderingen en weet in overleg altijd een oplossing te vinden.  

Maar het allerbelangrijkst: je vindt het leuk om in een technische omgeving te werken en voelt je graag een gewaardeerd onderdeel van een dynamische productieteam.

Wat hebben we te bieden

We bieden je een goed salaris volgens de CAO Metalelektro. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Daarnaast hebben we fijne werktijden, leuke collega’s en kun je opleidingen volgen en je verder ontwikkelen. En zijn we allebei tevreden? Dan kun je in vaste dienst treden.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op www.inteco.nl. Spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een recente CV en een korte motivatie via vacature@inteco.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laatste nieuws: Over Inteco