NL EN FR DA

Inteco in Boxtel zoekt Manager Manufacturing

Geplaatst:
Afdeling: Fabriek
Over inteco

Wel eens in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en naar boven gekeken? Al eens nagedacht over de inrichting van een ziekenhuiskamer zonder er zelf in te liggen? Wil jij werken aan een product waarmee comfort en een verantwoord energieverbruik samengaan?       

Als het antwoord op één (of meer) van deze vragen ja is dan ben je bij Inteco aan het juiste adres. Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen en ziekenhuizen in heel Nederland en Europa. En soms zelfs daarbuiten. We zijn er trots op dat topspelers zoals Microsoft, Rabobank en Shell al meer dan 20 jaar op onze kennis vertrouwen. We ontwerpen, calculeren, modelleren, produceren en monteren onze eigen producten. Van A tot Z. Voor onze afdeling Manufacturing zijn wij op zoek naar een Manager Manufacturing. 

Werkzaamheden

Als Manager Manufacturing ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse bedrijfsvoering in de productiefaciliteit van Inteco. Hieronder vallen planning, orderverwerking, productie en logistiek. Leiden van veranderingsprocessen en optimaliseren van zaken in de Productiefaciliteit. Financiële afstemming en uitvoering Productiefaciliteit. Opstellen van jaarplannen en doelstellingen. Naleving KAM en veiligheidseisen. Daarnaast geef je ook leiding aan personeel binnen de afdeling Manufacturing. Ook maak je onderdeel uit van het managementteam (MT).

Wie zoeken we?

 Jouw Profiel:

  • Sterke management- en leiderschapskwaliteiten met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Analytisch denkvermogen en de mogelijkheid om strategische ideeën te vormen.
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een MKB-productieomgeving.
  • HBO werk- en denkniveau.

 

Verder ben je:

  • Enthousiast, gemotiveerd en gericht op langetermijnplanning.
  • Bereid om af en toe operationele taken in de fabriek op te pakken als dat nodig is.
  • Geïnteresseerd in ons product.
  • Beschikbaar voor 32-40 uur per week.

 

Wat hebben we te bieden

Wij bieden je een goed salaris volgens de CAO Metalektro. Daarnaast heb je bij een fulltime dienstverband recht op 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Tevens is er de mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen. Zijn beide partijen tevreden? Dan kun je in vaste dienst treden. Tenslotte: je bent onderdeel van een leuk team met fijne collega's! 

Geïnteresseerd?

En spreekt deze functie bij Inteco je aan? Reageer dan met een CV, een korte motivatie en een mogelijke startdatum via vacature@inteco.nl. Mocht je een vraag willen stellen over deze vacature dan kun je terecht bij Charlotte van Hemert +31(0)6 104 743 89. Wij kijken uit naar je bericht! 

Laatste nieuws: Over Inteco